ΒΟΛΕΪΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟ

Τα προνόμια της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Junior

Στην πρωτοβουλία να ενημερώσει τους οπαδούς και μέλη του για την χρησιμότητα της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior  προχώρησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

 

 

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων μεγαλουργεί από τον ενεργό ρόλο, που έχουν πλέον τα μέλη και οι απίστευτοι οπαδοί του, που αποτελούν την ασπίδα της ομάδας σε όλα τα αθλήματα.

Με αφορμή την νέα Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Junior, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού πήρε την πρωτοβουλία να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας για την χρησιμότητά τους, αλλά και τα προνόμια που παρέχουν στους κατόχους τους.

Αναλυτικά:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη του για τα νέα προνόμια της Κάρτας Μέλους.

Οι κάτοχοι της Κάρτα Μέλους και της Κάρτας Junior εξασφαλίζουν το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα στους εντός έδρας αγώνες όλων των τμημάτων του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., για τη σεζόν 2017-2018.

Επί της ουσίας η Κάρτα Μέλους ισοδυναμεί με εισιτήριο διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνων των αγωνιστικών τμημάτων και συγκεκριμένα:

*Βόλεϊ Ανδρών

*Πόλο Ανδρών

*Βόλεϊ Γυναικών

*Πόλο Γυναικών

*Μπάσκετ Γυναικών

*Χάντμπολ Ανδρών

Ανανέωσε την στήριξή σου στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. και κλείσε θέση στους εντός έδρας αγώνες των τμημάτων του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου!»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button