ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα πολύ ξεχωριστά γενέθλια του Γιαννάρα! (pic)

Το “σαν σήμερα” όπως έχουμε πει πολλές φορές ότι αφορά γεγονότα της ομάδας μας, σπουδαίες νίκες, μεγάλα ρεκόρ και επιτυχίες. Έχουμε επίσης αναφέρει πως ένα μεγάλο κομμάτι της οικογένειας που λέγεται Ολυμπιακός είναι και ο κόσμος του. Κι όταν σαν σήμερα συναντάς κάτι το ξεχωριστό για ξεχωριστούς ανθρώπους δεν μπορείς παρά να το θυμηθείς.

Σαν σήμερα, 26/12/2016, ο γνωστός, ένθερμος και πολύ αγαπημένος σε όλους όσους τον γνωρίζουν, οπαδός του Θρύλου Γιάννης Δημήτρης Αλαμπασύνης γιόρτασε με τον πλέον ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο τα γενέθλιά του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!

Μέσα σε μία πολύ ζεστή και όμορφη τελετή, που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της ανάπαυλας της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στον Προμηθέα για την 12η αγωνιστική της Basket League, εμφανίστηκε από το… πουθενά μία ερυθρόλευκη τούρτα που έγραφε “χρόνια πολλά Γιαννάρα”

Ο Αλαμπασύνης έκοψε τούρτα και μάλιστα φώναξε «Ολυμπιακός» την στιγμή, όπου όλοι γύρω του του φώναζαν να ζήσει και τον χειροκροτούσαν!

Σήμερα μπορεί να μην έχουμε αγωνιστική δράση, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει από το να ευχηθούμε στον Γιαννάρα – όπως τον ξέρουν οι φίλοι του – τα χρόνια πολλά, με υγεία, ευτυχία και πάντα να είναι δυνατός και να μας εμπνέει με την παρουσία του στον Θρύλο.

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button