ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα πολλά λόγια είναι περιττά

Το φετινό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό όπως έχουμε ξαναγράψει από αυτό εδω το σάιτ, έχει μια μεγάλη ιδιαιτερότητα. Δεν βρίσκει την ομάδα μας στην θέση του πρωταθλητή με χρέος να διατηρήσει τα σκήπτρα του. Απεναντίας τον βρίσκει σε θέση που καλείται να ενισχυθεί για την ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση. Την επιστροφή στη κορυφή, έστω και με αυτό το “διάλειμμα” μιας σεζόν.

Όταν λοιπόν μια ομάδα καλείται να το πετύχει, έχει δουλειά να κάνει από νωρίς. Ο Ολυμπιακός και έχει ξεκινήσει υπέρ του δέοντος νωρίτερα από το κανονικό και οδεύει ολοταχώς για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της σεζόν. Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας ολοκληρώθηκε και σήμερα αρχίζει το δεύτερο στο Βέλγιο και την Ολλανδία. Ο Θρύλος ταξιδεύει στις Κάτω Χώρες για το πιο σημαντικό αγωνιστικό κομμάτι του καλοκαιριού. Και λέμε αγωνιστικό διότι οι άνθρωποι της ομάδας που θα μείνουν πίσω “τρέχουν” προς τα μπρος και τα μεταγραφικά. Ήδη στο αεροπλάνο σήμερα μπήκαν και οι νέες μεταγραφες για τους ερυθρόλευκους, γεγονός που αποδεικνυει πως ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει ομάδα… ετοιμη στο πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους. Ούτε καν στον προκριματικό. Στο πρώτο φιλικό είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι έτοιμος. Ένας κορμός κι από κει και ύστερα αν “κουμπωσει” κι άλλη μεταγραφή, ακόμα καλυτερα.

Επίσης, πολλοί εξακολουθούν να αναρωτιούνται για τους παίκτες που ήδη έχει πάρει ο Ολυμπιακός. Η απάντηση είναι η ίδια που κάθε λογικός φίλαθλος θα δώσει. “Ολοι θα κριθούν στο γήπεδο”. Κι ο Μαρτίνς φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν έχει διαθέσεις να χαριστεί πουθενά. Διότι ξέρει τι πρέπει να κάνει και ο ίδιος και η ομάδα του.

Τα κεφάλια κάτω λοιπόν και η δουλειά συνεχίζεται. Χωρίς πολλά λόγια και μεγαλεπήβολες στήλες. Εμείς τη δουλειά μας όπως λέμε και προχωράμε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button