ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα πεπραγμένα των Ακαδημιών

Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγωνιστικών τμημάτων του Ολυμπιακού  που πέτυχαν νίκες μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Κ16

Σ’ αγώνα του “Attica Cup” που διεξήχθη την Κυριακή στον Κόκκινο Μύλο η Κ-16 του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-0 της αντίστοιχης ομάδας της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. 

Το 1-0 για την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη σημείωσε με σουτ στο 14′ ο Μούγιος ενώ το 2-0 στο 58′ ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μούγιου. Στο 64′ ο Κοτσιανούλης με πλασέ μετά από κάθεση πάσα του Χρυσικού “έγραψε” το 3-0. Στο 70′ ο Χρυσικός είχε και δοκάρι!

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σφύρλας, Μποσκουϊδης, Τασιάς, Καλλιμούκος, Κωνσταντινίδης, Ράμμα, Τσέργας, Μούγιος, Φέκκας, Κοτσιανούλης, Μικρός/ Χρυσικός, Μαλάι, Κερίμι, Βοϊδονικόλας, Γλυνός, Δεγαϊτας.

Έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που έδωσαν το Σαββατοκύριακο 18-19/2 πέτυχαν οι ομάδες Κ-8 έως Κ-13 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Αναλυτικά οι αγώνες:

Κ-13: Ολυμπικαός-Θύελλα Αγίου Δημητρίου 9-0 

Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη πέτυχαν οι: Γλογοβίτης (5), Μπόλης (2), Γιαλεδάκης (1), Ρέτσος (1),

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σκαρτσιάρης, Κορφιάτης, Γλογοβίτης, Γιαλεδάκης, Ρέτσος, Γιαννόπουλος, Μπόλης, Σταυρόπουλος, Μάνδρος, Αναστόπουλος, Αλέξης/ Παπαντωνόπουλος, Κατσαούνος, Κιοσσές, Αρβανιτάκης, Γκίνι.

Κ-12: Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός 0-2 

Σ’ αγώνα του “Attica Cup” που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στον Κόκκινο Μύλο η Κ-12 του Ολυμπιακού επικράτησε με 0-2 της αντίστοιχης ομάδας της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Τα γκολ της ομάδας του Φώτη Παπαπαναγή πέτυχαν οι: Διαμαντόπουλος (1), Μουζακίτης (1).

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Τροιζής, Δρόσος, Παρασκευάς, Καραμπάγιας, Μπασμπανάς, Σταράκης, Μπουμπουλίμα, Φουστέρης, Διαμαντόπουλος, Φικάι, Τουλγέρογλου/ Χουρδάκης, Συρίγος, Ρουμελιώτης, Μουζακίτης, Μακρυνώρης, Λεγάκης, Γεωργούλιας, Αθανασίου.

Κ-11: Ολυμπιακός-Θύελλα Αγίου Δημητρίου 8-0 

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη η Κ-11 του Ολυμπιακού επικράτησε με 8-0 της Θύελλας Αγίου Δημητρίου. 

Τα γκολ για την ομάδα του Σωκράτη Κοψαχείλη πέτυχαν οι: Χατζόγλου (3), Κοπανίδης (2), Μυστακίδης (1), Κουτρέτσης (1), Σκιαδάς (1).

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γιαννόπουλος, Μπάδρας, Σκιαδάς, Αντωνάκος, Μανιός, Δανδουλάκης, Κοπανίδης, Χατζόγλου, Μυστακίδης/ Κουτρέτσης, Λουλουργάς, Μουζακίτης, Τσόνεβ, Χαρίτος.

Κ-10: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 8-2 

Σ’ αγώνα για το “Θουκυδίδειο” που διεξήχθη το Σάββατο στην εγκατάσταση της Σχολής Καραϊσκάκη η Κ-10 του Ολυμπιακού επικράτησε με 8-2 της Κ-11 του ΓΣ Πανιώνιος. 

Τα γκολ για την ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη πέτυχαν οι: Σπυρόπουλος (3), Μενεγάτος (2), Κτενάς (1), Μαχαίρας (1), Φίλης (1). γά

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Λουλουργάς, Πρίφτι, Θεοδωρίδης, Χαραλαμπίδης, Φίλης, Κτενάς, Καρακώστας, Μαχαίρας, Σπυρόπουλος/ Γιωτόπουλος, Μαχαίρας, Μενεγάτος, Μπουργάνης, Τιπέλης.

Κ-9: Ολυμπιακός-Σχολή Καραϊσκάκη 7-4 

Σ’ αγώνα για το “Θουκυδίδειο” που διεξήχθη το Σάββατο στην εγκατάσταση της Σχολής Καραϊσκάκη  η Κ-9 της Ακαδημίας μας επικράτησε με 7-4 της ομάδας της Σχολής Καραϊσκάκη.

Τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Σοφιανού πέτυχαν οι: Διαμαντάκος (2), Πατρώνης (2), Κούρτης (1), Καρυτινός (1), Καντεράκης (1).

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Μουστάκης, Βρυώνης, Μιχαηλίδης, Πατρώνης, Αυγουστίδης, Κούρτης, Καντεράκης/ Καρυτινός, Γούσιος, Γεωργαντάς, Δουλαβέρας, Μιχαλακέλης, Διαμαντάκος, Μούγκος, Ποτουρίδης, Σπυρόπουλος, Σουχλάκης.

K-8: Ολυμπιακός-Δόξα Βύρωνα 7-1 

Τον πρώτο της αγώνα έδωσε το Σάββατο η Κ-8 του Ολυμπιακού. Η νέα ομάδα της Ακαδημίας μας που έχει προπονητή τον Κώστα Σοφιανό επικράτησε με 7-1 της Δόξας Βύρωνα για το “Θουκυδίδειο” στην εγκατάσταση της Σχολής Καραϊσκάκη αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος έπαιξε με μεγαλύτερα παιδιά.

Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Μαγλόγιαννης (2), Σαμουργασίδης (2), Γούσιος (2), Σεϊντόλι (1).

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ταβουλάρης, Γούσιος, Σιριβλής, Τσολακάκης, Πλης, Σεϊντόλι, Μαγλόγιαννης, Σαμουργασίδης, Μαρούλης, Ζώγας, Ντρακόντι, Μυλωνάς.

Αήττητη για έξι αγώνες στη Β’ φάση του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά παραμένει η Κ-14 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. 

Η ομάδα του Τάσου Πάντου που είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας, έχοντας ως απολογισμό 5 νίκες και 1 ισοπαλία, επικράτησε το Σάββατο στο Ρέντη με 4-0 του ΑΟ Κορυδαλλού. 

Τρία γκολ πέτυχε ο Φεϊζούλα και ένα ο Σταμέλλος. 

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γραμματικάκης, Αμανατίδης, Καραπαναγιωτίδης, Δούμας Α, Γαρμπής, Ντόη, Τάμπος, Σπυριδάκης, Φεϊζούλα, Σταμέλλος, Σταμούλης/ Σταρένιος, Δούμας Ν, Γιανναράκος, Κουϊμελής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button