ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα “παιχνιδάκια” του Ντάις

Πριν το πρώτο παιχνίδι με την Μπέρνλι, είχαμε ξεκαθαρίσει πως σεβόμαστε κάθε ομάδα, κάθε παίκτη και κάθε προπονητή που έρχεται ως αντίπαλος στο Καραϊσκάκη. Ωστόσο ο κύριος Ντάις, τεχνικός της αγγλικής ομάδας φρόντισε να κάνει αρκετά κακή εντύπωση ειδικά με τα λεγόμενα του μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε τον Ολυμπιακό νικητή με 3-1.

Ενώ όλη η Ευρώπη είδε τι συνέβη στο Καραϊσκάκη με τους Πειραιώτες να τους λένε “όχι” σε δύο καταφανεστατα πέναλτι και να τους καταλογίζουν κατά τους άλλο ένα, ο Ντάις εξακολουθούσε να λέει τα δικά του. Χθες πάλι με δηλώσεις του στα αγγλικά μέσα ενημέρωσης ήταν σαν να παραδεχόταν πως το ροστερ του είναι αρκετά μικρό για να διεκδικήσει την πρόκριση από τον Ολυμπιακό στο Europa League. Λευκή πετσέτα ή παιχνίδια… ηθικής;

Όπως και να έχει μόνο…”ύποπτα” θα πρέπει να το εκλάβουν άπαντες στον Θρύλο. Δεν υπάρχει ομάδα που να τα παρατάει και δη αγγλική. Η Μπερνλι δεν πρόκειται να πουλήσει το τομάρι της και ευτυχώς στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι με ακόμα μεγαλύτερη σοβαρότητα από ότι το πρώτο. Διότι όλοι ξέρουμε πως αυτό το ματς είναι η ευρωπαϊκή μας περιπέτεια. Το εισιτήριο για το κάτι παραπάνω που όλοι θέλουμε να δούμε. Είναι όλος μας ο χειμώνας που μπορεί να γίνει ερυθρόλευκους και οι βραδιές μας να γεμίσουν από τους ήχους της μελωδίας του Europa League.

Ο Θρύλος δεν….μασάει από τα παιχνιδάκια αυτά του Ντάις, τα αγγλιστί Mind Games και πετάει για την Αγγλία πανέτοιμος, με το ηθικό στα ύψη από το καλό ξεκίνημα σε Ελλάδα και Ευρώπη και φυσικά με το χρυσοφορο 3-1 στις βαλίτσες. Ξέρει τι πρέπει να κάνει επομένως δεν ανησυχούμε από το τι λένε οι αντίπαλοι μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button