ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τα παιδιά έδειξαν τί μπορούν να πετύχουν!»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την νίκη επί της ΑΕΚ και την εμφάνιση των παικτών το παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Κ-17 του Ολυμπιακού Τάσος Θέος.

 

Την γλυκιά μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από το απόγευμα του Σαββάτου η πρωταθλήτρια Κ-17 του Ολυμπιακού χάρη στη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ με 2-0 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο θράιμβος επί των «κιτρινόμαυρων», αλλά πολύ περισσότερο η εξαιρετική απόδοση των παικτών του, άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή του Θρύλου Τάσο Θεό, ο οποίος τους απένειμε τα εύσημα:

«Ήταν το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μας. Τα παιδιά έδειξαν τι μπορεί να πετύχουν μέσα στο γήπεδο ακολουθώντας το πλάνο μας. Αυτό πρέπει να είναι το πρόσωπο του Ολυμπιακού. Να είναι επιθετικός αλλά συνάμα να παίζει έξυπνη άμυνα και να μην τρώει γκολ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο μας στο φετινό πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε την δουλειά μας. Απλά κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι και αναγκάσαμε τον αντίπαλο μας να μην κάνει φάση. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο αλλά με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button