ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τα πάντα για το ευρωπαϊκό!»

 

Το σύνθημα για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου έδωσε ο Κωνσταντίνος Μουρίκης. 
Στην δίψα, που επικρατεί για την επιστροφή του Αυτοκράτορα Ολυμπιακού στην κορυφή του ευρωπαϊκού πόλο αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Μουρίκης.

Ο διεθνής φουνταριστός των πρωταθλητών Ελλάδας λίγη ώρα μετά το τέλος του τρίτου τελικού κόντρα στην Βουλιαγμένη τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα, ώστε ο Θρύλος να επιστρέψει από το Final-6 της Βουδαπέστης με το ευρωπαϊκό τρόπαιο στις αποσκευές του:

«Σίγουρα κάθε τρόπαιο είναι ξεχωριστό, κάθε νίκη είναι ξεχωριστή. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να κάνει κάθε χρόνο το νταμπλ στην Ελλάδα και να κερδίζει όλα του τα ματς. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και φέτος. Ημασταν αυτοί που έπρεπε στη σειρά με τον ΝΟΒ, ωστόσο έχουμε ακόμη δύο μεγάλους στόχους μπροστά μας. Πιστεύω ότι αν είμαστε το ίδιο σοβαροί θα κατακτήσουμε και τους άλλους δύο τίτλους» τόνισε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μουρίκης, για να προσθέσει, ερωτηθείς για τους επόμενους στόχους

«Τις νίκες τις δίνει η άμυνα. Αυτό κάναμε και σήμερα και αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε και στα επόμενα μας ματς. Ο κόσμος ζητάει ευρωπαϊκό και εμείς θέλουμε πολύ να το κατακτήσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να το φέρουμε και αυτό το κύπελλο εδώ στον Πειραιά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button