ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα “μπράβο” και τα “καμπανάκια” του Λεμονή

Κερδισμένος από κάθε άποψη βγήκε ο Ολυμπιακός αυτό το σαββατοκύριακο, αφού κοντά στην νίκη του, την διπλή αντίδραση που έβγαλε στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο και την ισοπαλία – δώρο που έκαναν χθες στην ΑΕΚ, “κέρδισε” και κάποιους παίκτες που το είχε τόσο ανάγκη.

Ανάμεσα σε αυτούς βρισκόταν ο Κώστας Φορτούνης, που αδιαμφισβήτητα, πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση για φέτος με την φανέα του Ολυμπιακού. Κι αυτό μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε από τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος στην χθεσινή προπονηση συνομίλησε μαζί του λέγοντάς του:
“Είσαι ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα, απόδειξέ το. Συνέχισε από εκεί που σταμάτησες στην Νέα Σμύρνη”.
Όμως ο Τάκης Λεμονής δεν σταμάτησε στον Θεσσαλό άσσο, αλλά μοίρασε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα αναφέροντας τα εξής:
“Μπράβο σε όλους σας για την προσπάθεια. Πήραμε μία μεγάλη και πολύ σημαντική νίκη. Ακόμη κι έτσι όπως ήρθε είναι τρεις πολύ σημαντικοί. Ωστόσο πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι δεν επιτρέπεται να είμαστε μπροστά με 3-1 και να το κάνουμε ντέρμπι. Θέλει να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο έξυπνοι. Το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε αυτό που αξίζαμε και προχωράμε. Είναι το αποτέλεσμα που θα μας αλλάξει την ψυχολογία”.
Σήμερα Δευτέρα, η ομάδα έχει προπόνηση και το απόγευμα θα αναχωρήσει από την βάση της για να μεταβεί με τσάρτερ στην Καταλωνία όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα την προσεχή Τετάρτη.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button