ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τα λάθη έδωσαν εύκολα γκολ»

Στους τομείς, που επέτρεψαν στην Γιουβέντους να επικρατήσει αναφέρθηεκ ο τεχνικός της Κ-20 του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας.

 

Την άποψη ότι η εμφάνιση της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού απέναντι στην Γιουβέντους ήταν αισθητά καλύτερη συγκριτικά με την αναμέτρηση της πρεμιέρας του Youth League εξέφρας εο Βασίλης Βούζας.

Ο τεχνικός της Κ-20 λίγη ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτε ςτου εμφανίστηκαν ανώτεροι , ωστός κάποια λάθη κόστισαν την ήττα:

«Είχαμε καλή απόδοση και το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατοχή και κυριαρχήσαμε αλλά δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε το σκορ.

Τα λάθη έδωσαν στους αντιπάλους μας εύκολα γκολ. Θέλαμε και τύχη αλλά δεν την είχαμε. Μείναμε ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας και ήμασταν πολύ καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι με την Σπόρτινγκ. Θα είμαστε καλύτεροι στο επόμενο ματς.

Τώρα, στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο πρωτάθλημα και στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button