Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα κλειδιά ξανά στον Μπλατ

Στους στόχους και τις προτεραιότητες της επόμενης περιόδου στάθηκαν κατά τη συνάντησή τους οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και Ντέιβιντ Μπλατ

  

Πραγματοποιήθηκε το ραντεβού της διοίκησης του Ολυμπιακού με τον προπονητή της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης κορυφής η οποία έγινε με απόλυτη μυστικότητα, οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα που αφορούν την ερχόμενη σεζόν.

Οι δύο ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον 60χρονο Αμερικανοισραηλινό προπονητή, ενώ υπήρξε κουβέντα και για το ύψος του μπάτζετ, που θα κληθεί να διαχειριστεί ο έμπειρος κόουτς την επόμενη απαιτητική σεζόν

Το κομβικό κομμάτι βέβαια ήταν να καθίσει ο κόουτς του Ολυμπιακού να τα πει με τη διοίκηση. Αυτό έγινε τελικά την Τρίτη (28/05) το απόγευμα, με τον κόουτς των «ερυθρόλευκων» να μιλάει με τους Αγγελόπουλους και ουσιαστικά να σηματοδοτούν το ξεκίνημα του σχεδιασμού της ομάδας.

«Το απόγευμα της Τρίτης (28/05) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, με τους Προέδρους μας, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, στην οποία έγινε συζήτηση για τη φετινή σεζόν, αλλά και για το σχεδιασμό της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση της πειραϊκής ΚΑΕ το μεσημέρι της Τετάρτης (29/05).»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button