ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα δεδομένα με τον φορ

To κεφάλαιο “επιθετικός” στον Ολυμπιακό έχει πολλά και σημαντικά ερωτηματικά, αλλά και ένα  κοινό στοιχείο .Τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Οι Πειραιώτες ψάχνουν να βρουν επιθετικό και τα ονόματα είναι γνωστά. Φοντε, που τον παίρνουν οι Πειραιώτες όποτε θέλουν σαν δανεικό από τη Φούλαμ, ωστόσο υπάρχει και το δύσκολο του πράγματος που δεν είναι άλλο από τον Σολδάνο.  Ο Αργεντίνος βάζει γκολ με τη Σαντα Φε, το έκανε και στο τελευταίο ματς Πρωταθλήματος και η ομάδα του δεν πρόκειται να τον πουλήσει κοψοχρονιά. Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός πάει μέχρι τα 3.000.000 και λίγι παραπάνω αλλά η Σαντα Φε είναι αμετακίνητη στα 4.000.000. Με βάση τα τωρινά δεδομένα ο Φοντέ είναι φαβορί για να έρθει στον Ολυμπιακό εκτός αν αλλάξει κάτι με τον Αργεντίνο.

Ο ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Οι Γάλλοι έγραψαν για τον Μήτρογλου . Ο “Μήτρο-γκολ” ήταν  στον πάγκο στο 4-0 της Μαρσέιγ με την Τουλούζ. Ουσιαστικά,οι “Μαρσεγιέζοι”  δεν καίγονται να τον κρατήσουν στις τάξεις τους γιατί υπάρχει και η ρήτρα αγοράς από τη Μπενφίκα την επόμενη σεζόν.  Οσο βέβαια ,η Μαρσέιγ ,που ψάχνει επιθετικό, δεν βρίσκει, τότε ο Μήτρογλου δύσκολα θα φύγει. Οι Τούρκοι της Γαλατά τον θέλουν, αλλά αν ο Ολυμπιακός μπει στο κομμάτι του δανεισμού του θα έχει περισσότερες ελπίδες να τον πάρει.

KEΦΑΛΑΙΟ ΚΑΡΙΜ

Ο Μάνατζερ του Ιρανού λέει ότι θα φέρει πρόταση. Οι συμπατριώτες του επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός θέλει 7.000.000 Ευρώ για να τον πουλήσει . Ο ίδιος ,μάλλον, δεν καίγεται να φύγει εκτός αν είναι μία ομάδα με προοπτική (Μπεσίκτας).Από την περίπτωση του θα κριθούν πολλά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button