ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα δεδομένα με Οφόε

Μετά τους Εμενίκε-Ταχτσίδη και Καρσελά, σειρά παίρνει ο Οφόε για τον Ολυμπιακό. Με τον Βέλγο, διακαή πόθο του Μπεσνικ Χάσι και τον μοναδικό παίκτη που αποκάλυψε ως στόχο για τους Πειραιώτες ,να βρίσκεται πολύ κοντά στους Πρωταθλητές.

Ο μέσος της Λέγκια και πολυτιμότερος παίκτης της περσινής Πολωνικής Λίγκας, ήταν μία ανάσα από το να μετακομίσει στη Κράσνονταρ, αλλά οι δύο πλευρές τα χάλασαν στα λεφτά και ο Οφόε γύρισε στην Βαρσοβία.

Από τη στιγμή που έγινε αυτή η εξέλιξη και ο Κριστόφ  Ενροτό επικοινώνησε με τους  ανθρώπους του Ολυμπιακού, το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε. Ο Βέλγος ήταν ούτως ή άλλως παίκτης που ήθελε να συνεργαστεί με τον Χάσι και κάπως έτσι ,ο Γιάννης Βρέντζος βρέθηκε στην Πολωνία για να “τελειώσει” το θέμα.

Ο Οφόε, ούτως ή άλλως, έμεινε εκτός των αγώνων της Λέγκια με την  Μάριεχαμν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και λέγεται ότι στην ομάδα ψάχνουν αντικαταστάτη του.

Η μεταγραφή δεν θα ξεπεράσει τα 2.000.000 Ευρώ και ίσως αργά το βράδυ η ακόμα και Κυριακή, το θέμα να έχει τελειώσει θετικά για τους Πρωταθλητές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button