ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα δεδομένα για προπονητή

Η αντίστροφη μέτρηση για  τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού πλησιάζει και το Redaroume σας παρουσιάζει τα δεδομένα.

Είναι αλήθεια ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε μία στροφή προς το Γαλλικό μοντέλο, με το Ρεμί Γκάρντ να είναι ο εκλεκτός, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι οι ήξεις αφίξεις του, όσον αφορά την πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός τον προσέγγισε, έβαλαν τη διοίκηση σε δεύτερες σκέψεις.  Είναι αλήθεια ότι ο Γάλλος πρώην κόουτς των Λιον και Αστον Βίλα έχει συμπάθειες ,ελέω Καρεμπέ και Μοντέστο, είναι ένας από αυτούς που μπορούν να κάνουν καλύτερους,μέσω της πρώτης ομάδας, παιδιά από την Κ20 και όχι μόνο, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι με τους “Λιονέ” δεν πήρε Πρωτάθλημα και η επόμενη ομάδα του, η Αστον Βίλα “έπεσε” στην Τσάμπιονσιπ.

Ο Κριστόφ Καρτιέ ,είναι ένας προπονητής που το όνομα του είναι συνυφασμένο με τα …πράσινα της Σεντ Ετιέν. Ενας πραγματικός στρατιώτης των “Στεφανουά” και ένας προπονητής που επίσης δεν έχει εντρυφήσει στον Πρωταθλητισμό, αν και εν τη παρουσία του η Σεντ Ετιέν έκανε καλές χρονιές. Αν ο Ολυμπιακός τον  πλησίαζε, γιατί στη Γαλλία γράφουν ότι αυτό έχει γίνει, το όνομα του “παίζει” σοβαρά.

Από την άλλη, υπάρχει και η Ισπανική τάση. Και αυτή έχει καλά ονόματα που ψάχνουν μία ομάδα για να κάνουν το ..μπαμ και να γίνουν οι “νέοι” Βαλβέρδε.

Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ο Φραν Εσκριμπά. Αν χάλαγε κάτι με τον Μάρκο Σίλβα,όταν είχε τα προβλήματα με τη Σπόρτιγκ , ο εν λόγω κόουτς θα είχε μία άλλη ροπή στην καριέρα του. Τότε είχε κάνει μία αξιοπρεπή πορεία με την Ελτσε, η οποία όμως υποβιβάστηκε εξωαγωνιστικά και αφού  δεν πήγε Ολυμπιακό ,μετακόμισε στη Χετάφε , η οποία υποβιβάστηκε τελικά για να βρει το λιμάνι του στη Βιγιαρεάλ την  οποία  οδηγεί σταθερά για έξοδο στην Ευρώπη. Αν τα καταφέρει, το δέλεαρ θα είναι μεγάλο να παραμείνει και του χρόνου, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι το σκέφτεται σοβαρά για τον Ολυμπιακό και πολλοί συμπατριώτες του ,του έχουν πει πολύ καλά λόγια.

Από τους υπόλοιπους, ο Πελεγκρίνο φαίνεται να κοιτάει προς Αλαβές, ενώ ο  Αιτόρ Καράνκα δύσκολα θα ψηθεί να έρθει στην Ελλάδα, ενώ έχει και πολύ υψηλό κασέ..

Για τον Βαλβέρδε που γράφτηκε ,είναι ένα όμορφο παραμύθι, ενώ κάποιοι σκέφτονται ή ονειρεύονται επιστροφή ….Μίτσελ..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button