ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα δίνει όλα για την Κούπα!

Αποφασισμένη να καταθέσει ψυχή και να φτάσει στην κατάκτηση του «παρθενικού» ευρωπαϊκού τροπαίου της ιστορίας της η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Μπούρσασπορ στην ρεβάνς του 2-3 του «Μελίνα Μερκούρη» (18:00, OTESport7).

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ολοκληρώνεται την Τετάρτη (11/4), στην Μπούρσα. Έχοντας φτάσει και φέτος για δεύτερη διαδοχική σεζόν στον τελικό προορισμό με ενδιάμεσους «σταθμούς» την Ισπανία (Λογκρόνιο), την Ρουμανία (Ταργκοβίστε), την Ελβετία (Πφέφιγκεν) και τη Ρωσία (Κρασνοντάρ) οι «ερυθρόλευκες» διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους με την κάτοχο του τίτλου, Μπούρσα σε μια επανάληψη του περσινού τελικού του CEV Challenge Cup.

Ο δεύτερος τελικός στην έδρα της Τουρκικής ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (11/4) στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το OTESport7HD.

Ο Θρύλος έχει μπροστά του και πάλι τη μεγάλη στιγμή της διεκδίκησης του ευρωπαϊκού τίτλου, με στόχο την ανατροπή της ήττας με 3-2 σετ στο Ρέντη.

Για να σηκώσουν την κούπα στην Τουρκία οι «ερυθρόλευκες» χρειάζονται νίκη με οποιοδήποτε σκορ είτε με 3-0 ή 3-1 ενώ με 3-2 ο τίτλος θα κριθεί στο χρυσό σετ.

Στο αγωνιστικό σκέλος η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίστηκε το βράδυ της Τρίτης (10/4) με προπόνηση στο γήπεδο της Μπούρσα όπου θα διεξαχθεί ο τελικός και ενώ προηγούμενως οι «ερυθρόλευκες» είχαν παρακαλουθήσει βίντεο και θα ολοκληρωθεί το πρωί ανήμερα του αγώνα.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή του Θρύλου Mπράνκο Κοβάτσεβιτς, με εξαίρεση την Κατερίνα Ζακχαίου και τη Μαρία Νομικού που δεν ταξίδεψαν στην Τουρκία δεν υπάρχουν.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή για τον μεγάλο τελικό του CEV Challenge Cup αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button