Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα δίνει όλα για πρόκριση!

Αποφασισμένος για πρόκριση ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη στην ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης» 19:30 – COSMOΤΕ Sport 1).

 

Πανέτοιμος και με την αυτοπεποίθηση στα ύψη ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην μάχη της πρόκρισης φιλοξενώντας τον Άρη στον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (19:30 – COSMOTE Sport1)

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης» θέλουν μπροστά στον κόσμο τους να φτάσουν σε μία ευρεία κι επιβλητική νίκη, η οποία θα συνδυαστεί με πλούσιο θέαμα, ώστε να δώσουν εμφατικό τόνο στην πρόκρισή τους τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας Πάουλο Μπέντο συμπεριέλαβε στα πλάνα του στους τρεις νεοπαοκτηθέντες Καρίμ Ανσαριφάρντ, Αλί Σισοκό (σ.σ. οι οποίοι πραγματοποίησαν το επίσημο ντεμπούτο τους στο πρώτο ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης), αλλά και στο έτερο νέο απόκτημα, τον Χουάν Κάρλος Παρέδες, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να πάρει μία πρώτη γεύση από την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά την αποστολή του Θρύλου απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Ρομαό, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Φορτούνης, Λεάλι, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Μάρτινς, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Παρέδες, Βιάνα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button