ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τίτλους με τον Ολυμπιακό!»

1480459

Την δίψα του για τίτλους και επιτυχίες με τους πρωταθλητές Ελλάδας εξέφρασε ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Πανέτοιμος να ανταποκριθεί στην τεράστια πρόκληση της νέας σεζόν και να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό δηλώνει ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο νεαρός διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον ΑΠΟΕΛ κατακτώντας το πρωτάθλημα Κύπρου κατά την αναχώρηση της αποστολής των πρωταθλητών Ελλάδας για την Αυστρία τόνισε ότι είναι πανέτοιμος να προσφέρει στους «ερυθρόλευκους»

«Είναι το ξεκίνημα μιας νέας προετοιμασίας. Σκέψεις και όνειρα πολλά, είναι μία προετοιμασία, νέοι στόχοι. Η ομάδα θα δουλέψει, όπως όλες τις προηγούμενες, στο φουλ. Να κάνουμε μια ακόμα καλύτερη χρονιά από ό,τι πέρυσι. Όλα τα παιδιά έχουν πολλή όρεξη και αυτό θα φανεί στην προετοιμασία και μέσα στη σεζόν», ήταν η αρχική τοποθέτηησ του διεθνούς μεσοεπιθετικού, για να συμπληρώσει

«Εγώ θέλω να πετύχω τους στόχους του Ολυμπιακού, όπως κάνει όλη η ομάδα. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Εφόσον είμαι στον Ολυμπιακό αυτός είναι ο στόχος μου κι εμένα για φέτος. Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος, πάρα πολύ χαρούμενος θα έλεγα. Όπως είπα ξανά, νέα περίοδος, νέα όνειρα, νέοι στόχοι. Ελπίζω πως φέτος θα είναι καλύτερα τα πράγματα για μένα και είμαι πολύ αισιόδοξος κι εγώ κι έτοιμος για πολλή δουλειά».

Παράλληλα, ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν δίστασε να αναφερθεί στις ιδιαιτερότητες της φετινής σεζόν:
«Αυτό το καλοκαίρι είναι κάπως διαφορετικό για τον Ολυμπιακό, αλλά νομίζω έχει όλα τα φόντα, όλα τα παιδιά ξέρουν που βρίσκονται και νομίζω ότι θα παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό μας πρόσωπο, ώστε ο Ολυμπιακός να βρεθεί ξανά στους ομίλους του Champions League».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button