ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τίποτα δεν τον σταματά

Ασταμάτητος ο Θρύλος συνέχισε την ξέφρενη πορεία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν χωρίς κανένα πρόβλημα των Χανίων με 15-2 στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά για την 19η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Οι Πειραιωτές ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και χωρίς να συναντήσουν κανένα πρόβλημα έφτασαν στην νίκη. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Φουντούλης ενώ ο Θοδωρής Βλάχος έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός, μπήκε αποφασιστικά και άνοιξε το σκορ με τον Μπούσλιε να σκοράρει από την περιφέρεια για το 1-0, μόλις στην πρώτη φάση της αναμέτρησης. Στη συνέχεια κυριάρχησαν οι άμυνες, για να βρουν οι «ερυθρόλευκοι» τον δρόμο προς τα δίχτυα ξανά στο 4:01, με τον Φουντούλη να γράφει το 2-0 στην κόντρα. Νέα κόντρα για τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου με τον ΝικολαΪδη να σκοράρει για το 3-0. Ακριβώς στη λήξη του πρώτου οκταλέπτου ο Μπούσλιε, σκοράροντας σχεδόν από το κέντρο, πέτυχε με πολύ όμορφο τρόπο το δεύτερο προσωπικό του γκολ, για το 4-0. Γενηδουνιάς και Δερβίσης διεύρυναν το «ερυθρόλευκο» προβάδισμα στο συν έξι, λίγο πριν τα μισά της δεύτερης περιόδου, ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου προστέθηκαν άλλα δύο τέρματα στην «ερυθρόλευκη» μηχανή διαμορφώνοντας το 8-0 στο πρώτο μισό του παιχνιδιού.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός σκόραρε δυο ακόμα τέρματα, για το 10-0 και χρειάστηκε να φτάσει στο 2:46 η περίοδος για να δεχτεί το πρώτο του γκολ στον αγώνα. Ο Φουντούλης μετά από πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας επανέφερε τη διαφορά στο συν δέκα, διαμορφώνοντας το 11-1 και ο Γούνας έκανε το 12-1, που ήταν και το σκορ της τρίτης περιόδου. Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε στην τέταρτη περίοδο να διαμορφώσει το 15-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Δερβίσης με τρία γκολ, ενώ Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Μπούσλιε, Κάκαρης και Γούνας σημείωσαν από δυο. Ακολουθούν το Σαββατοκύριακο (23-24/3), οι αγώνες με Περιστέρι και ΠΑΟΚ, πριν οι πρωταθλητές Ευρώπης στρέψουν το ενδιαφέρον τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη (27/3) η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μλάντοστ για την 11η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 4-0, 4-1, 3-1,

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 3, Μπούσλιε 2, Κάκκαρης 2, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Πετρόχειλος, Νάστραν 1, Χατζηκυριακάκης, Λειψάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 1, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Τσιστράκης, Πολύζος

Σχετικά Άρθρα

Back to top button