ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Τέτοια παιχνίδια τα περιμένεις πως και πως”

Στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και πως το περιμένουν όλοι πως και πως στάθηκε ο Τάκης Λεμονής αναφορικά με την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής από το “Ε. Βενιζέλος”, ο κόουτς των πρωταθλητών μίλησε και παραδέχθηκε πως αυτό είναι ένα παιχνίδι που ο καθένας θα ήθελε να παίξει, ενώ στάθηκε στις διαφορές αυτού του αγώνα από εκείνον με την Γιουβέντους αλλά αναφέρθηκε και στην συνέχεια εντός συνόρων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή:

«Είναι αυτά τα ματς που μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε, όλοι περιμένουν πως και πως την Τετάρτη να μπουν στο Καμπ Νου. Είναι ωραίες αυτές οι στιγμές. Τέτοιου είδους παιχνίδια σε κάνουν να τα περιμένεις πως και πως. Δεν τίθεται θέμα να μιλάει ο προπονητής καν για τη σημασία των αγώνων, αυτό έρχεται από μόνο του», είπε αρχικά

Για τις διαφορές που έχει το ματς με την Μπαρτσελόνα από αυτό με τη Γιουβέντους: «Νομίζω ότι διαφέρει η προσέγγιση που έχουν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι, αλλά φυσικά η δυσκολία είναι η ίδια».

Εάν η νίκη με τον Πανιώνιο σημαίνει… αντεπίθεση: «Θα το δούμε στη συνέχεια, είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε έστω και έτσι όπως ήρθε στο τέλος».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button