ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

Τέσσερις ανανεώσεις και μία μεταγραφή!!!

Κάτι παραπάνω από δυναμικά χαρακτηρίζονται τα τελευταία 24ωρά για το τμήμα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού! Τα βήματα για την επόμενη σεζόν, ακόμη και ο πιο απλός φίλαθλος μπορεί να αντιληφθεί πως γίνονται σταθερά και πάνω από όλα σωστά!

Για να ανακεφαλαιώσουμε, με τον Ολυμπιακό ανανέωσαν οι Μουρίκης, Γεννηδουνιάς, Πάβιτς και Μπούσλιε, ενώ σήμερα, “φρέσκια” είδηση, αποκτήθηκε, η πιο σωστά επέστρεψε και πάλι στην χώρα μας ο Γούνας.

Τουτέστιν… Τέσσερις παίκτες που αποτέλεσαν από πέρσι τον βασικό κορμό της ομάδας και την οδήγησαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία. Παίκτες σπουδαίοι, παίκτες απαραίτητοι, παίκτες εργαλεία που κάθε ομάδα θα ζήλευε και θα ήθελε να έχει στο ρόστερ της.

Και να που σήμερα ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση και του Αλέξανδρου Γούνα, ο οποίος μετά τις εμπειρίες που πήρε στην Ιταλία επαναπατρίστηκε για να πετύχει πολύ περισσότερα στην καριέρα του με τους πρωταθλητές.

Πλέον ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι όχι απλά προσπαθεί να κρατήσει τα κεκτημένα αλλά ότι έχει βλέψεις για πολύ παραπάνω. Σωστός προγραμματισμός με το βλέμμα καρφωμένο στο μέλλον. Σε αυτά που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κατακτήσει πέρσι. Κοινώς να γίνει κυρίαρχος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αυτό βέβαια είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς που γίνεται στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, που διατηρεί από την μία τα τμήματα, και στην προκειμένη το τμήμα πόλο σε υψηλά επίπεδα και από την άλλη επιθυμεί την επιπλέον ενίσχυσή του με απώτερο σκοπό την κορυφή. Αυτό δηλαδή που πρεσβέβει ο Ολυμπιακός σαν σύλλογος.

Και φυσικά, έπεται και συνέχεια!

Δείτε όσα είχαν δηλώσει Μουρίκης και Γεννηδουνιάς στο Redaroume περίπου πριν ένα μήνα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button