ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος ο Ρέγιες από την Σεβίλλη

fatbol

Παρελθόν από την πέντε φορές κάτοχο τοιυ Europa League αποτελεί ο 33χρονος επιθετικός, o oποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει σοβαρά τον Ολυμπιακό.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες ανακοίνωσε η διοίκηση της Σεβίλλης.

Οι κάτοχοι του Europa League με κάθε επισημότητα γνωστοποίησαν την Τετάρτη (1/6) το τέλος εποχής ενός από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει η ακαδημία της Σεβίλλης, ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες

Ο 33χρονος επιθετικός, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν και τον Ολυμπιακό, δεν κατάφερε να πιάσει το όριο αγώνων που προβλεπόταν, ώστε βάσει του ιδιωτικού συμφωνητικού που το δέσμευε με την διοίκηση της Σεβίλλης να ανανεωνόταν αυτομάτως το συμβόλαιό του και αποχωρεί από την ομάδα της καρδιάς του, ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Την είδηση επιβεβαίωσε και το επίσημο σάιτ της Σεβίλλης, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες έναν από τους πιο εμβληματικούς παίκτες στην ιστορία της ομάδας. Με την υποσημείωση ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιρστής συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να σωθεί οικονομικά η ομάδα χάρη στην πώλησή του στην Άρσεναλ τον Ιανουάριο του 2004

Όπως αναφέρει η έγκυρη «AS», η Γαλατάσαράι είναι ο πιθανότερος επόμενος σταθμός του χαρισματικού άσου.

«Ο Τσενκ Εργκιούν, διευθυντής ποδοσφαίρου στη Γαλατάσαράι βλέπει πολύ πιθανή τη μετακίνηση του Ρέγες. Πιστεύει ότι ανεξαρτήτως προπονητή, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα τον αποκτήσει. Και ο ποδοσφαιριστής ενδιαφέρεται», υποστήριξε ο ατζέντης που δουλεύει το deal, Χασάν Τσοκάκογλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button