ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τέλος η δράση για την Χατζηνικολάου

Στην δύσκολη απόφαση να αποσυρθεί από τα παρκέ προχώρησε η έμπειρη διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού.Μια λαμπρή καριέρα, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (1/6), καθώς η Όλγα Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί από την δράση.

Η πολύπειρη γκαρντ του Ολυμπιακού έδωσε τέλος μ’ αυτόν τον τρόπο σε μία καριέρα γεμάτη τίτλους και διακρίσεις.

Μία διαδρομή  που την βρήκε να παίζει 17 χρόνια στις εθνικές ομάδες και για περισσότερα από 20 σε συλλογικό επίπεδο.

Η ύψους 1μ.81 περιφερειακή φόρεσε τις φανέλες του Παπάγου, της Ηλιούπολης, του Αστέρα Εξαρχείων, των Εσπερίδων, του Αθηναϊκού, της Κάχα Ρούραλ, του Πρωτέα Βούλας και του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Βύρωνα κατέκτησε το 2010 το EuroCup, ενώ με την εθνική γυναικών έφτασε στην πέμπτη θέση του EuroBasket 2009.

Η Χατζηνικολάου έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα και 10 Κύπελλα Ελλάδας. Η δήλωση που έκανε στο Sport24.gr έχει ως εξής:

«Μετά από 27 χρόνια καριέρας αποφάσισα για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσω από το γυναικείο μπάσκετ για να ανοίξω νέους ορίζοντες στην προσωπική κ επαγγελματική μου ζωη!

Φεύγω γεμάτη από ένα άθλημα που αγάπησα και υπηρέτησα όλα αυτά τα χρόνια! Έζησα στιγμές που θα με ακολουθούν σε όλη μου την ζωη και βίωσα πράγματα που διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα μου, την προσωπικότητα μου και το ήθος μου!Αισθάνομαι ευλογημένη που είχα ένα ταξίδι γεμάτο τίτλους, που συνεργάστηκα με καταξιωμένους προπονητές και μεγάλες αθλήτριες! Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κύριο Λεριώτη που στάθηκε δίπλα μου σε κάθε εύκολη και δύσκολη στιγμή αλλά και τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την χαρά να τερματίσω την καριέρα μου με την ομάδα που αγάπησα από μικρό παιδί! Ήταν όνειρο ζωής κ έγινε πραγματικότητα!

Θέλω να ευχαριστήσω και την οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου από τα πρώτα μου βήματα ,χωρίς αυτήν δεν θα είχα καταφέρει τιποτα! Εύχομαι το γυναικείο μπάσκετ κάποια στιγμή να έχει την προσοχή που του αξίζει. Να βγουν νέα κορίτσια μπροστά και με υπομονή κι επιμονή να βοηθήσουν το άθλημα μας να γίνει ανταγωνιστικό για να φτάσει στο επίπεδο που του αξίζει! Καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα στην διοργάνωση που έχει το καλοκαίρι και στον Ολυμπιακό να συνεχίσει να κατακτά τίτλους για να αφήσει εποχή στον γυναικείο χώρο!

Η καρδιά μου και το μυαλό μου θα είναι πάντα στον χώρο που έζησα τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου»

Πηγή: sport24

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button