ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τέλειωσέ τους Θρύλε!

Πανέτοιμος για θρίαμβο ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην μάχη της Λεωφόρου απέναντι στον Παναθηναϊκό (19:30 – NS1).

 

Με την αίσθηση ανωτερότητας και με την πίστη για νίκη να ξεχειλίζει, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο ντέρμπι της Λεωφόρου απέναντι στον Παναθηναϊκό (19:30 – NS1)

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, που προέρχονται από τη σπουδαία νίκη τους επί του ΠΑΟΚ με 1-0 στον Ναό, θέλουν όσο τίποτε άλλο να αποδράσoυν θριαμβευτές από τη έδρα των «πρασίνων» ., ώστε να στείλουν ηχηρό μήνυμα ότι παραμένουν το απόλυτο αφεντικό στο κυνήγι του όγδοου συνεχόμενου τίτλου.

Μπορεί ο αντίπαλος να μαστίζεται από χίλια μύρια προβλήματα διοικητικής και οικονομικής φύσης, όμως κανείς δεν θα πρέπει να μπει σε αυτή τη λογική.

Το παιχνίδι κρύβει πολλές ιδιαιτερόητες και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά ο Τάκης Λεμονής και οι στενοί του συνεργάτες, οι οποίοι όλη τη εβδομάδα που προηγήθηκε έκαναν… φροντιστήριο στους πολλούς ξένους νεοαποκτηθέντες που θα εχουν την τύχη να ζήσουν από κοντά την ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι αιωνίων.

Αυτή η αναμέτρηση αποτελεί ίσως τη κορυφαία μάχη της χρονιάς από πολλές απόψεις και θα πρέπει πάση θυσία να κερδηθεί, με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν την ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το «διπλό» επί του αιώνιου αποτελεί λαϊκή απαίτηση, άλλωστε!

Αναλυτικά τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button