ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σφυρίζει» ο Τσβάιερ

Ο Γερμανός ρέφερι που είχε διευθύνει στην νίκη με 2-1 του Ολυμπιακού επί της Ριέκα για τα πλέι – οφ του Champions League ορίστηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση της Τετάρτης με την  Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Μία ιδιαίτερα γνώριμη για τον Ολυμπιακό «σφυρίχτρα» επέλεξε η UEFA να διευθύνει τον κομβικό εκτός έδρας αγώνα των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο λόγος για τον Γερμανό ρέφερι Φέλιξ Τσβάιερ, ο οποίος θα διευθύνει για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση

Για όσους δεν θυμούνται, ο εν λόγω ρέφερι είχε διευθύνει στην πρώτη αναμέτρηση για τα play offs με τη Ριέκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 16 Αυγούστου, η οποία είχε βρει τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με 2-1 των Κροατών χάρη σε τέρματα των Οτζίτζα Οφόε (66’) και Αλεξί Ρομαό (93’)

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του  Τόρστεν Σίφνερ και ο Μάρκο Ασμίλερ, επιπρόσθετοι οι Ντάνιελ Σίμπερτ και Σάσα Στέγκεμαν, ενώ τέταρτος θα είναι ο Χόλγκερ Χένσελ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button