ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σφραγίζει» την πρόκριση στους τελικούς με Νίκη Λευκάδας

Πανέτοιμη η ομάδα μπα΄σκετ γυναικών του Ολυμπιακού φιλοξενεί τη Νίκη Λευκάδας για τη νίκη, που θα της χαρίσει το εισιτήριο για τους τελικούς (24/4, 14;00)

Σε ρυθμούς πλέι οφ κινείται ο Ολυμπιακός μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Α1 Γυναικών, η οποία τον βρήκε στην κορυφή της βαθμολογίας αήττητο με 22 ροζ φύλλα αγώνα. Ο Θρύλος φιλοξενεί την Μεγάλη Τετάρτη (24/4,,14:00) τη Νίκη Λευκάδας στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας στον πρώτο ημιτελικό, με την σειρά να είναι ήδη 2-0, αφού οι “ερυθρολεύκες” έχουν νικήσει και τις δύο φορές στο πρωτάθλημα. Για να προκριθούν για τέταρτη συνεχόμενη φορά στους τελικούς της Α1 Γυναικών, χρειάζονται ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Παντελάκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και έχει στο ρόστερ του όλες τις αθλήτριες του, στο δρόμο για την 111η σερί νίκη της ομάδας του σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Νίκη Λευκάδας αποτελείται από τις: Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button