ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σφραγίζει» την πρόκριση για το Final-8 ο Ολυμπιακός

Με νίκη επί του Αννόβερο, ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός τσεκάρει την πρόκρισή του για το Final-8 (24/4, 20: 00)

Tην ευκαιρία να σφραγίσει και μαθηματικά, μπροστά στον κόσμο του, την πρόκριση στο Final 8 που θα διεξαχθεί στο Ανόβερο τον Ιούνιο (6-7-8/7), έχει ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός που υποδέχεται την Τετάρτη (24/4) στις 20:00 (ΕΡΤ Sports HD) το Ανόβερο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Champions League. O Θρύλος μετά την εκτός έδρας νίκη στο Βερολίνο επί της Σπαντάου, πραγματοποίησε ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την 4η διαδοχική παρουσία στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θέλει την Τετάρτη να τελειώνει και τυπικά με την υπόθεση πρόκριση. Η προετοιμασία των Πρωταθλητών Ευρώπης ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Βλάχου, και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του συμπεριλαμβανομένου και του Μανώλη Ζερδεβά ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του στην αποστολή.

Στην αναμέτρηση με το Ανόβερο ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Μανώλης Ζερδεβάς

Σχετικά Άρθρα

Back to top button