ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σφραγίζει θέση στην οκτάδα!

Πανέτοιμος για πρόκριση στα πρημιτελικά του Challenge Cup ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Μπακού την Λοκομοτίβ στη ρεβάνς του 3-0 του Ρέντη (16:00).

 

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Θρύλο!

Οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνονται στην μάχη της πρόκρισης στο Μαπακού απέναντι στη Λοκομοτίβ με κύρια επιδίωκη να «τσεκάρουν» το εισιτήριο για τους «8» του CEV Challenge Cup (1/2, 16:00).

Οι Πειραιώτες θέλουν να υπερασπιστούν το πλεονέκτημα που εξασφάλισαν μετά την καθαρή νίκη με 3-0, στο πρώτο ματς των «16» στο Ρέντη και τους αρκούν δυο σετ για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δυο διαδοχικές και σπουδαίες προκρίσεις που κρίθηκαν στο χρυσό σετ με την Ινεγκόλ στο Ρέντη και την Τουρ στη Γαλλία και σε περίπτωση διεύρυνσης της ευρωπαϊκής του πορείας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παρνού-Μενέν.

Η Μενέν είχε επικρατήσει με 3-1 σετ στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στην Εσθονία και έχει αποκτήσει το προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο Βέλγιο (31/1). Από κει και πέρα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ενόψει του δεύτερου αγώνα με τη Λοκομοτίβ Μπακού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button