ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σφαιρόπουλος: “Εκπλήξαμε την Ούνιξ”

σφαιροΟ Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και τη νίκη κόντρα στην Ούνιξ με το “κλειδί” να μην είναι άλλο από το πρώτο δεκάλεπτο ,όπου οι Πρωταθλητές έπαιξαν διαστημικό μπάσκετ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από τη μεριά μας. Εκπλήξαμε την Ούνιξ με τον πρώτο μας δεκάλεπτο και συνολικά με το πρώτο μας ημίχρονο. Η Ούνιξ είναι μια ομάδα έδρας όπως είχα πει και πριν το παιχνίδι, αλλά εμείς δεν τους αφήσαμε να σκοράρουν, τους κρατήσαμε χαμηλά, ο επιθετικός μας ρυθμός ήταν φοβερός και αυτός ήταν ο λόγος για το εξαιρετικό ποσοστό στα τρίποντα. Στο ημίχρονο είπαμε πως η Ούνιξ θα προσπαθήσει να αντιδράσει, περιμέναμε να μας βάλουν πίεση και αυτό ακριβώς έγινε», 
«Στην τρίτη περίοδο δυσκολευτήκαμε από τη σκληρή άμυνα της Ούνιξ, αλλά ύστερα από λίγο διάστημα και μέσω της αμυντικής μας προσπάθειας, βρήκαμε τον δρόμο μας. Παίξαμε καλύτερα στην επίθεση και αυτό μας έδωσε ξανά ένα μεγάλο προβάδισμα. Το παιχνίδι πήγε στους εφτά πόντους, εκεί ήταν πολύ κρίσιμο το σημείο, αλλά η άμυνά μας ήταν αυτή που μας βοήθησε να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση. Γενικά νομίζω ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, είχαμε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας απόψε και γι’ αυτή την τεράστια προσπάθεια και το πνεύμα του πολεμιστή που έδειξαν οι παίκτες μου, τους βγάζω το καπέλο. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που ήρθαν εδώ και μας υποστήριξαν και ήθελα να ευχαριστήσω τους προέδρους μας που μας έδωσαν αυτή την πτήση τσάρτερ και έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες να είναι ξεκούραστοι. Εύχομαι στον κόουτς Πασούτιν και στην Ούνιξ τα καλύτερα για τη συνέχεια».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button