ΜΠΑΣΚΕΤ

“Κλεισμένος ο Γιόβιτς”, άγνοια από Ολυμπιακό

Σύμφωνα με διεθνή Μέσα ενημέρωσης οι Πειραιώτες φέρονται να ήρθαν σε συμφωνία με τον 26χρονο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος απέρριψε την πρόταση της Μπάγερν Μονάχου! Ωστόσο από πλευράς ερυθρολεύκων δεν υπάρχει κάτι που να επιβεβαιώνει αυτά τα δημοσιεύματα.

Τρέχουν οι εξελίξεις στην περίπτωση του Στέφαν Γιόβιτς! Ο 26χρονος πόιντ γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται στην κατηγορία των παικτών που τελούν υπό καθεστώς πώλησης , με άμεση συνέπεια να ΄χει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπάικών συλλόγων

Η πρώτη ήταν η Μπάγερν Μονάχου, του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, όμως και με δημοσίευμα του «Escestando» ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει μπει «σφήνα» για τη απόκτηση του τρεις φορές πρωταθλητή Σερβίας.

Νεότερα δημοσιεύματα το μεσημέρι της Πέμπτης θέλουν τον παίκτη να απέρριψε την πρόταση των Γερμανών και να “έκλεισε” στον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, από την ομάδα δεν υπάρχει κάτι που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα των δημοσιευμάτων.

Αξίζει να τονιστεί, ότι ο Γιόβιτς που ξεχωρίζει για την ικανότητά του στην οργάνωση του παιχνιδιού και να μοιράζει … έτοιμα καλάθια στους συμπαίκτες του, τη σεζ΄ν που ολοκληρώθηκε, σε 23 ματς της Ευρωλίγκα είχε φέτος 7.5 πόντους, με 42.6% στα σουτ (29.1% στα τρίποντα), 61.3% στις βολές, 2.1 ριμπ., 1.3 κλεψίματα σε 23.9” συμμετοχής.

Όπως και να έχει πάντως, η περίπτωση του Γιόβιτς αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον

Δείτε στα παρακάτω videos  ορισμένα από τα κατορθώματα του Στέφαν Γιόβιτς

https://youtu.be/mVNrhbcl_I4

https://youtu.be/fC2pUO4HtKI

https://youtu.be/_hqahF05oKs

Σχετικά Άρθρα

Back to top button