Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Συνεχίζουμε να προσπαθούμε!»

alberto-de-la-bella-olympiakos-1

Το δικό του στίγμα, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει τον Ολυμπιακό έδωσε ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια.

 

Έναν μίνι απολογισμό για όλα όσα συνάντησε στο πρώτο μισό της πρώτης του σεζόν στον Ολυμπιακό, έκανε ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια.

Ο Ισπανός αριστεροοδαρος μπακ των «ερυθρόλευκων» μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova δεν παρέλειεψε να δώσει το σύνθημα για ακόμη καλύτερη συνέχεια, ώστε ο Ολυμπιακός να παραμείνει εντός τόχων σε όλες τις διοργανώσεις

Ακόμη, μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, τονίζοντας ότι ο Θρύλος θα τα δώσι όλα για τη νίκη, ώστε να κάνουν όλοι ευτυχισμένα Χριστούγεννα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια

Για τον απολογισμό του πρώτου μισού της σεζόν:

«Μέχρι στιγμής έχουμε εκπληρώσει τους στόχους που είχαμε θέσει στην αρχή της σεζόν. Έχουμε πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, στο πρωτάθλημα είμαστε πρώτοι και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, ενώ και στο Κύπελλο πήραμε την πρόκριση. Είμαστε σε καλό δρόμο έως τώρα και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να πετύχουμε τους στόχους που βάλαμε από το ξεκίνημα της σεζόν».

Για την καλύτερη και την πιο δύσκολη στιγμή που έζησε με τον Ολυμπιακό:

«Οι καλύτερες ήταν οι νίκες και οι συμμετοχές στα ντέρμπι, ενώ η χειρότερη ήταν ο αποκλεισμός από τα προκριματικά του Champions League όταν ήρθα στην ομάδα».

Για το πώς βίωσε σε προσωπικό επίπεδο αυτούς τους μήνες με τον Ολυμπιακό:

«Ήταν πολύ καλοί αυτοί οι μήνες. Προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα. Από την αρχή συνειδητοποίησα ότι ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη οικογένεια και ένας μεγάλος σύλλογος. Έχω ζήσει πολύ ωραίες στιγμές έως τώρα. Ήταν κρίμα που έλειψα ένα διάστημα λόγω τραυματισμού, όμως το έχω ξεχάσει και το 2017 θέλω να είμαι δυνατός και να βοηθήσω την ομάδα».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό:

«Πιστεύω πως οποιοσδήποτε αντίπαλος μπορεί αν μας δημιουργήσει πρόβλημα. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι από την αρχή του αγώνα. Να έχουμε την κατάλληλη ενέργεια για να πάρουμε τους 3 βαθμούς στο Καραϊσκάκη. Θέλουμε αυτή τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Θέλουμε να κάνουμε Χριστούγεννα ευτυχισμένοι για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί τη νέα χρονιά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button