ΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεχίζεται το East Med Yacht Show

yacht2

Με κάθε λαμπρότητα συνεχίζεται στη Μαρίνα Ζέας το East Med Yacht Show στο οποίο χορηγός είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Με αμείωτο το ενδιαφέρον, συνεχίζεται για το κοινό αλλά και για τους επαγγελματίες του yachting αλλά και του τουρισμού στην Ελλάδα, το East Med Yacht Show 2016 που φιλοξενείται στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά. Ως γνωστόν είναι μια διοργάνωση στην οποία δίνει το «παρών» ο Ολυμπιακός ως χορηγός και μετατρέπει σε περισσότερο διασκεδαστική κι ενδιαφέρουσα την βόλτα του κόσμου στην έκθεση των σκαφών.

Ο Θρύλος έχει το δικό του περίπτερο εκεί στο οποίο και σήμερα, Κυριακή, ήταν ο Λεόνε για να φωτογραφηθεί και να παίξει με μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά. Όλοι πέρασαν από το περίπτερο του Ολυμπιακού που είναι πολύ φιλόξενο και δίνει την ευκαιρία στο κοινό να ενημερωθεί και για την ποδοσφαιρική ομάδα (σ.σ.: μοιράζεται το επίσημο match programme της φιέστας του 43ου πρωταθλήματος) αλλά και για τον Ερασιτέχνη. Επίσης δίνονται αυτόγραφα και το όλο σκηνικό «δένει» απόλυτα με το υπέροχο βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται οι λόγοι για τους οποίους όλοι οι Ολυμπιακοί είμαστε και φέτος περήφανοι.

Η Έκθεση άνοιξε σήμερα στις 10.00 και το μεσημέρι υπήρξε διάλειμμα για γεύμα για να υπάρξει η προγραμματισμένη συνέχεια μέχρι και τις 19.00. Μέχρι και τις 18 του μήνα θα διαρκέσει αυτή η σπουδαία διοργάνωση που στοχεύει στην ανάδειξη του Ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό διεθνώς με κύριο σκοπό τη δικτύωση και τη διερεύνηση συνεργασιών μέσω των επαγγελματιών του yachting και του κλάδου γενικότερα.

Συνολικά 64 σκάφη όλων των τύπων (σ.σ.: γιωτ, καταμαράν, ιστιοπλοϊκά κτλ) είναι στη διάθεση του κοινού προκειμένου να τα δει από κοντά και να ανακαλύψει μέσω αυτών τις κορυφαίες ελληνικές βιομηχανίες, δηλαδή τον τουρισμό και την ιστιοπλοΐα. Στο πρόγραμμα της έκθεσης που έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, υπάρχουν και θεματικά ενημερωτικά σεμινάρια (σ.σ.: σε διάφορες γλώσσες μάλιστα) τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους επαγγελματίες του κλάδου.

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

16 Μαΐου:
10.00-13.30: Ώρες έκθεσης (Μαρίνα Ζέας)
13.30-15.30: Διάλειμμα για γεύμα
15.30-19.00: Συνέχεια έκθεσης
18.00-19.00: Σεμινάριο, στα ελληνικά, με θέμα «τα πάντα για την ιστιοπλοΐα» (Ναυτικό Μουσείο Ελλάδας)
15.30-19.00: Συνέχεια έκθεσης (Μαρίνα Ζέας)

17 Μαΐου:
10.00-13.30: Ώρες έκθεσης (Μαρίνα Ζέας)
13.30-15.30: Διάλειμμα για γεύμα
15.30-19.00: Συνέχεια έκθεσης (Μαρίνα Ζέας)
20.00: Αποχαιρετιστήριο πάρτι στο «Θάλασσα»

18 Μαΐου:
Αποχώρηση των γιωτ από την Μαρίνα Ζέας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button