ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Συνεχίζει τη δουλειά σπίτι!»

1496634

Το έναυσμα για σκληρή δουλειά ενόψει του τελικού σταδίου προετοιμασίας, έδωσε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς μέσω των social media.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ο Θρύλος ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του σε Αυστρία και Βέλγιο αντίστοιχα και επιστρέφει στην Ελλάδα,με σκοπό να εξαλείψει τα όποια κακώς κείμενα παρουσίασε σε αυτούς τους πρώτους αγώνες προετοιμασίας του.

Οι ημέρες που απομένουν από τα πρώτα παιχνίδια της τρίτης φάσης των προκιματικών του Champions League (σ.,σ, με αντίπαλο έναν εκ των Χάποελ Μπεερ Σεβά και Σέριφ Τίρασπολ) μ, με τον Βίκτορ Σάντσεθ και τους στενούς συνεργάτες του να δουλεύουν ακατάπαυστα. Με την προοπτική, οι πρωταθλητές Ελλάδας να εμφανιστούν απόλυτα έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων αγωνισιτκών τους υποχρεώσεων!

Με αφορμή την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς ανέβασε δύο μηνύματα με αφορμή τον ερχομό των ερυθρόλευκων.

«Τέλος για το β´ στάδιο προετοιμασίας! Ο ΘΡΥΛΟΣ συνεχίζει τη δουλειά από το σπίτι! Thank you Genk!», ήταν το ένα μήνυμα του Κώστα Καραπαπά.

Στο δεύτερο μήνυμα αρκέστηκε να γράψει τα εξής: «Τέλος του β´ μέρους προετοιμασίας στο Βέλγιο! Ο ΘΡΥΛΟΣ επιστρέφει σπίτι. Και η δουλειά συνεχίζεται στο δρόμο για τους ομίλους! Thank u genk!».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button