Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνέχισε τις υψηλές «πτήσεις» ο Ομάρ!

Με εξαιρετικό γκολ και εκπληκτική εμφάνιση έκλεισε την εφετινή σεζόν ο διεθνής Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού

Μία από τις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις του Ολυμπιακού στο δεύτερο μισό της εφετινής σεζόν αποτέλεσε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο διεθνής Νορβωγός μπακ από την ημέρα όπου επέστρεψε μετά τον σοβαρό του τραυματισμό αποτέλεσε ικανή και αναγκαία συνθήκη για την γενικότερη εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, τόος στο ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό «κομμάτι»

Ο 27χρονος φουλ μπακ ολοκλήρωσε την εφετινή σεζόν με μία ακόμη μεσή παρουσία στο «AEL FC Arena».

Απροσπέλαστος στο αμυντικό μέρος, βοήθησε τα μέγιστα και στον δημιουργικό τομέα, με όπλο την φοβερή του ταχύτητα και μάλιστα συνδύασε την εξαιρετική του εικόνα μ’ ένα καταπληκτικό γκολ στο 50’, όταν υποδέχθηκε τέλεια την μπάλα μετά από όμορφη κάθετη του Μπίμπαρς Νάτχο και με καλοζυγισμένο διαγώνιο σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή πέτυχε σ’ έκείνο το χρονικό σημείο το 0-2 για τους «ερυθρόλευκους».

Αξίζει να τονιστεί, ότι αυτό ήταν το πέμπτο γκολ του Ομάρ στο εφετινό πρωτάθλημα! Γεγονός, το οποίο αναδεικνύει την ικανότητά του και στο σκοράρισμα.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία πολύ σημαντική μονάδα για τον Ολυμπιακό και σαφέσταα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλά να περιμένουν από τον διεθνή Νορβηγό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button