Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνέχισε την παράδοση ο Καμπιάσο! (Videos)

1

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, το παρθενικό του γκολ σε εγχώρια διοργάνωση, το πέτυχε σε εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλου, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ!

 

Δυναμική επανεμφάνιση στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Εστέμπαν Καμπιάσο στην χθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Α.Ο. Χανιά.

Ο πολύπειρος Αργεντινός άσος ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας, συμβάλλοντας τα μέγιστα, ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να φτάσουν με επιβλητικό τρόπο στο εμφατικό 0-4 επί της κρητικής ομάδας. Όπως επίσης και να «σφραγίσουν» το εισιτήριο της πρόκρισης από την δεύτερη κιόλας αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Ο Καμπιάσο, ωστόσο, ήρθε να διευρύνει μία εξαιρετική παράδοση, που έχει δημιουργήσει αυτόν τον ενάμιση χρόνο, όπου φοράει τα «ερυθρόλευκα». Ποιά είναι; Μα, αυτή, που τον θέλει να σκοράρει για πρώτη φορά στις εγχώριες διοργανώσεις στον θεσμό του Κυπέλλου, πάντα τέτοια εποχή, αρχές Δεκέμβρη και μάλιστα σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Για όσους δεν θυμούνται, σαν σήμερα πέρυσι (2/12/2015) ο Εστέμπαν Καμπιάσο είχε πανηγυρίσει το παρθενικό γκολ καριέρας με τη  φανέλα του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας νίκη επί του Παναιγιαλείου, με το ίδιο ακριβώς σκορ (0-4)! Μάλιστα, το απίστευτο της υπόθεσης, είανι ότι ο Αργεντινός, όπως και στα Χανιά είχε ανοίξει το σκορ με ευθύβολο σουτ, για να ακολουθήσουν τα τέρματα των Τσόρι Ντομίνγκες, Δημήτρη Κολοβού κι Ερνάνι για το τελικό 0-4.

Θυμηθείτε στα παρακάτω videos τις καλύτερες στιγμές, τόσο του χθεισνού παιχνιδιού, όσο και του περυσινού με τον Παναιγιάλειο.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button