ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Συμφωνία Όσκαρ Γκαρσία – Ολυμπιακού»

Για τελική συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τον 44χρονο προπονητή κάνουν λόγο ισπανικά Μέσα ενημέρωσης.

 

 

Τη στιγμή, όπου είχε επιστρέψει η ηρεμία στον Ολυμπιακό και η προσοχή όλων είχε περιστραφεί αποκλειστικά στην κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα, μετά την διάψευση της πειραίκής ΠΑΕ για επαφές με τον Όσκαρ Γκαρσία οι Καταλανοί επέστρεψαν και πια κάνουν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo» οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν τα χέρια με τον 44χρονο Ισπανό προπονητή.

Μάλιστα, τονίζεται ότι η συμφωνία έκλεισε πριν από λίγη ώρα στο ξενοδοχείο Rey Juan Carlos I της Βαρκελώνης.

Παρόντες ήταν ο εκπρόσωπος του Γκαρθία, Ζοζέπ Μαρία Ορομπίτζ, και άνθρωποι του Ολυμπιακού.

«Ο ατζέντης του Καταλανού προπονητή, Τζουζέπ Μαρία Ορομπίτζ, έφτασε σε συμφωνία σήμερα με την ηγεσία του ελληνικού συλλόγου σε ραντεβού που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Rey Juan Carlos» στη Βαρκελώνη.

Ο Όσκαρ Γκαρθία είναι ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Mundo Deportivo, ιστοσελίδα που πρώτη ανέδειξε το θέμα παραμονή πρωτοχρονιάς.

Με την απαραίτητη σημείωση ότι το ρεπορτάζ των Καταλανών δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη διάρκεια του συμβολαίου, τοπνίζοντας πάντως ότι ο Γκαρσία προρίζεται να αναλάβει άμεσα τα ηνία των πρωταθλητών Ελλάδας

Αξίζει να τονιστεί ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια διάψευση ή επιβεβαίωση του δημοσιεύματος από πλευράς επίσημου Ολυμπιακού.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button