Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά»

225918

Στους τομείς που θα αυξήσουν κατακόρυφα τις πιθανότητες νίκης για τον Ολυμπιακό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου.

 

Η διατήρηση του αήττητου της έδρας αποτελεί το … προαπαιτούμενο για τον φετινό Ολυμπιακό, όσον αφορά τις επιδιώξεις του στην φετινή ιδιαίτερα απαιτητική Ευρωλίγκα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, που προέρχονται από τη τεράστιας σημασία εκτός έδρας νίκη επί της Μπασκόνια θέλουν όσο τίποτε άλλο να φτάσουν στον θρίαμβο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ώστε να ανοίξει διάπλατα η πόρτα για την πολυπόθητη πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου. Ο 26χρονςο δοιεθνής φόργουορντ, εστίασε στους τομείς, που θα αυξήσουν κατακόρυφα τις πιθανότητες νίκης κόντρα στην «ρώσικη αρκούδα»:

«Είναι ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από το να παίζεις μπροστά στους οπαδούς σου είτε ο αντίπαλος λέγεται ΤΣΣΚΑ είτε κάποια άλλη ομάδα. Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας ανέπαφη και είναι ευκαιρία να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι μετά την άσχημη απόδοση απέναντι στον Κολοσσό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις, να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά γιατί η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα. Προετοιμαζόμαστε για αυτό και ελπίζουμε ότι όλοι θα είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι όπως στην Βιτόρια»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button