ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Συγκεντρωμένοι για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς»

Στους τομείς που θα χαρίσουν στο Ολυμπιακό το πρώτο τρόπαιο της σεζόν, αναφέρθηκε ο Φερνάντο Μπενίτεθ.

 

 

Επίδειξη ισχύος πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο κλειστό της Ερμούπολης, θριαμβεύοντας με 3-0 του διοργανωτή Φοίνικα Σύρου στον δεύτερο ημιτελικό του Final-4 του Λιγκ Καπ και πήρε θέση για τον σαββατιάτικο τελικό με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Ξέρουμε ότι όταν μια ομάδα διοργανώνει ένα Φάιναλ Φορ στην έδρα της προσπαθεί να κάνει κάτι ξεχωριστό από το φυσιολογικό παιχνίδι. Σήμερα σε μερικές περιπτώσεις μας πίεσε ο Φοίνικας και έπιασε καλή απόδοση προσπαθώντας να μας δημιουργήσει προβλήματα αλλά τελικά βρήκαμε τις λύσεις και ελέγξαμε τα σετ σε σημαντικές στιγμές φτάνοντας στη νίκη. Αύριο παίζουμε με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που έπαιξε ένα πολύ καλό τακτικά παιχνίδι. Σίγουρα σε ένα τελικό όλα είναι διαφορετικά από την κανονική διάρκεια αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς».

Πετρέας: «Δείξαμε τη σοβαρότητα που έπρεπε»

Ο Γιώργος Πετρέας δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Επιβεβαιώσαμε τον τίτλο του φαβορί. Για ένα ακόμα παιχνίδι δείξαμε τη σοβαρότητα που έπρεπε. Ξέραμε ότι για τη Σύρο ήταν ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς αφού είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα τίτλο στο γήπεδο της. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα, αφού ακολουθεί ο τελικός που όπως όλα τα ματς τα βλέπουμε με αυτό το χαρακτήρα και τυγχάνει να είναι πραγματικός τελικός αφού κρίνει ένα τρόπαιο. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τον πρώτο από τους τέσσερις τίτλους της χρονιάς που διεκδικούμε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει, πραγματικά χαιρόμαστε να βρίσκονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού σε όλα τα γήπεδα που αγωνιζόμαστε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button