ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Συγκεντρωμένα για το 3/3!»

Το σύνθημα για την τρίτη συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, απέναντι στην Ξάνθη, έδωσε ο Δημήτρης Νικολάου.

 

Ο Ολυμπιακός …γκαζώνει με στόχο την τρίτη του νίκη στην νέα Super League, με φόντο την κατάρριψη του ρεκόρ του όγδοου συνεχόμενου πρωταθλήματος

Αντίπαλός του η Ξάνθη, η οποία παραδοσιακά τον δυσκολεύει, ιδιαίτερα στην έδρα της.

Ο Δημήτρης Νικολάου μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova υποστήριξε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας πληρούν όλες τις προδιαγραφές να πανηγυρίσουν την Τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στην ακριτική πόλη κια να πετύχουν ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Νικολάου:

Για το αν ωφελεί τον Ολυμπιακό η διακοπή:

«Σίγουρα τον ωφελεί. Η ομάδα είναι έτοιμη να κάνει το 3/3. Όλο αυτόν τον καιρό, αν και έλειπαν κάποιοι παίκτες, δουλέψαμε καλά. Η ομάδα είναι έτοιμη και φρέσκια».

Για το αν εκτιμά ότι  ο Ολυμπιακός είναι σαφώς πιο ισχυρός συγκριτικά με την προηγούμενη σεζόν: «Κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός. Θεωρώ ότι έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα και έχουμε βάθος στο ρόστερ μας. Θεωρώ πως θα πάνε πολύ καλά τα πράγματα».

Για τη δυναμικότητα της Ξάνθης:

«Άσχετα από τα αποτελέσματα, η Ξάνθη είναι μία πολύ καλή ομάδα, αξιόλογη. Πάντα προσπαθεί να είναι να είναι ψηλά στο πρωτάθλημα. Θα πάμε συγκεντρωμένα, να κάνουμε το 3/3 και να προχωρήσουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button