ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Συγκεντρωθήκαμε και κάναμε πολύ καλό παιχνίδι»

Στους τομείς που επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να «αποδράσει» θριαμβευτής από το Βελιγράδι, αναφέρθηκε ο Λεονάρντο Κούτρης.

 

Ιδανικότερο ευρωπαϊκό ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Λεονάρντο Κούτρης.

Ο 23χρονος αριστερόδαρος μπακ ευτύχησε να συνδυάσει την επίσημη παρθενική του συμμετοχή με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας με τεράστια σε αξία εκτός έδρα ςνίκη επι ης Παρτιζάν, η οποία ανοίγει διάπλατα την πόρτα της πρόκρισης στους «ερυθρόλευκους] για τα πλέι – οφ του Champions League.

Ο νεαρός μπακ – χαφ, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA , τόνισε ότι ο ίδιος ακι οι συμπάικτες του εμφανίστηκαν πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο που είχε εκπονηθεί , με άμεση σνυνέπεια η ομάδα να εμφανιστεί πολύ σοβαρή και να .. κτυπήσει τον αντίαπλο

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λεονάρντο Κούτρης

«Σίγουρα ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή και για εμένα και για την ομάδα. Πιστεύω ότι συγκεντρωθήκαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι, το είχαμε επεξεργαστεί πολύ καλά στο μυαλό μας και θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε μία πολύ «“καυτή»  έδρα. Χάσαμε λίγο τη συγκέντρωση μας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά επανήλθαμε γρήγορα. Όλα τα παιδιά ήταν καταπληκτικά, αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουμε άλλα 90 λεπτά στην έδρα μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν τελείωσε τίποτα. Με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε την πρόκριση», είπε αρχικά ο Λεονάρντο Κούτρης, για να προσθέσει, αναφερόμενος σ την απουσία του Φορτούνη:

«Το ρόστερ είναι μεγάλο φέτος. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, οι οποίοι ήταν εκτός αποστολής. Σίγουρα ο Κώστας ήταν μια σημαντική απώλεια για εμάς, αλλά πρώτα από όλα βοήθησε τον εαυτό του που δεν έπαιξε, αλλά και την ομάδα. Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά, που είτε κάθονταν στον πάγκο, είτε δεν ήταν μαζί μας μπορούν να βοηθήσουν όποτε χρειαστούν». Κλείνοντας είπε πως «ο κόσμος του Ολυμπιακού πάντα μας στηρίζει. Θεωρώ ότι θα δώσει βροντερό παρών και με τη φωνή του και τη στήριξη του θα πάρουμε την πρόκριση που τόσο θέλουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button