ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Συγκέντρωση και ρυθμός θα κρίνουν το αποτέλεσμα»

 

Στις πτυχές που θα επιτρέψουν στον Ολυμπιακό να φύγει νικητής από την Βουδαπέστη αναφέρθηκε ο Θοδωρής Βλάχος.

Στην μάχη με φόντο το δεύτερο φετινό του «διπλό» στο Champions League που θα τον κρατήσει στην κορυφή του Α’ ομίλου, ρίχνεται η πρωταθλήτρια ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, που αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης (20/12-21:30) την O.S.C. Bουδαπέστης.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Θοδωρής Βλάχος έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα για την κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στην ουγρική ομάδα

«Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, ικανό για κάθε αποτέλεσμα στην έδρα του και σε χρονική στιγμή που ψάχνει αντίδραση μετά από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Όλα αυτά θα δυσκολέψουν πολύ το παιχνίδι μας και τον στόχο του για μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη εκτός έδρας. Η απόδοση μας, η συγκέντρωση, ο ρυθμός που θα έχουμε και κυρίως η αμυντική μας λειτουργία θα κρίνει κατά την γνώμη μου το παιχνίδι».

Μουρίκης: «Όπως πάντα για τη νίκη»

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Μουρίκης δήλωσε  τα εξής: «Είναι ένα εκτός έδρα παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η O.S.C. Στόχος μας είναι παίξουμε όπως πάντα για τη νίκη και πιστεύω ότι αν εμφανιστούμε όπως στα προηγούμενα ματς, μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ γιατί σε αυτά τα παιχνίδια τη νίκη τη δίνει η άμυνα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button