ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Στόχος μας η νίκη και να μην δεχθούμε γκολ”

Ξεκάθαρος ήταν ο Πάουλο Μπέντο σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στην Οσμάνλισπορ αύριο στο Καραϊσκάκη (20.00).

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τα αδύνατα σημεία των Τούρκων και να προσέξει τα δυνατά τους. Επίσης τόνισε πως το ιδανικότερο σενάριο για το αυριανό παιχνίδι θα ήταν μία νίκη χωρίς οι πρωταθλητές να δεχθούν γκολ έτσι ωστε να αυξηθούν οι πιθανότητες πρόκρισης ενόψει της δύσκολης ρεβάνς στη Τουρκία.

Αναλυτικά:

Σχετικά με την κατάσταση της ομάδας.

Ο Ταρίκ Ελιγιουνούσι και ο Μπράουν Ιντέγε αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν θα είναι στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι. Όμως από κει και πέρα, μετά τον αγώνα του Σαββάτου που συνδυάστηκε με νίκη και καλή εμφάνιση, η ομάδα είναι έτοιμη και οι υπόλοιποι διαθέσιμοι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει το αυριανό παιχνίδι. Είναι έτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα. Κι οταν λέμε θετικό αποτέλεσμα, εννοούμε νίκη“.

Μετά τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων ο Μπέντο ερωτήθηκε αν το παιχνίδι με την Οσμάνλι έρχεται στην καλύτερη χρονική στιγμή:

“Οι νίκες μας φέρνουν αυτοπεποίθηση. Οπότε το γεγονός αυτό είναι καλό. Αλλά πρέπει να δούμε τι έχουμε κάνει καλά και να συνεχίσουμε να το κάνουμε και φυσικά να διορθώσουμε τα λάθη μας. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό σημείο, με καλά αποτελέσματα, σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύουμε πως μπορούμε να συνεχίσουμε στο Europa League”.

Η κακή παράδοση στις τρεις τελευταίες παρουσίες του Ολυμπιακού στην φάση των 32 του Europa League δεν έδειξε να ανησυχεί τον Πορτογάλο κόουτς:

“Αυτό είναι κάτι που δεν το έχω σκεφτεί. Απλώς προσπαθούμε να σκεφτούμε τι μπορούμε εμείς να κάνουμε. Έχουμε μελετήσει καλά τον αντίπαλο προκειμένου να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του, ενώ είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε τα δυνατά του σημεία.

Κρατάμε όμως, ότι το να θεωρείσαι φαβορί δεν αρκεί για να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να δουλέψουμε πολύ

“Η Οσμάνλι δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της. Πως το έχει στο μυαλό του αυτό και πως σκοπεύει να διαχειριστεί την παρουσία του Ρέτσου (σ.σ. ήταν ο παίκτης που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στην συνέντευξη Τύπου):

Όλες οι ομάδες περνάνε από διάφορες φάσεις. Αυτό όμως εμάς σε σχέση με το αυριανό παιχνίδι δεν μας απασχολεί. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να εκμεταλλευτούμε τα αδύναμα στοιχεία και να προσέξουμε τα θετικά της στοιχεία.

Η Οσμάνλι τερμάτισε πρώτη στον όμιλο και σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Στην προσπάθεια αυτή είναι πιθανό είναι να δούμε όχι μόνο τον Ρέτσο αύριο, αλλά και τα άλλα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Σχετικά με την βοήθεια του κόσμου και το έξτρα κίνητρο που μπορεί να δώσει στην ομάδα:

Φυσικά η παρουσία του κόσμου είναι κάτι απαραίτητο για να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί. Θα μας βοηθήσει. Ο κόσμος βοηθά τους ποδοσφαιριστές να κάνουν ότι καλύτερο και εμείς θα προσπαθήσουμε να τους ευχαριστήσουμε. Υπάρχουν κάποια λεπτά που η ομάδα τους έχει περισσότερο ανάγκη και εκείνοι θα πρέπει να μας ενθαρρύνουν τη συγκεκριμένη στιγμή. Όμως εκτός αυτού, είναι δεδομένο πως τους θέλουμε στο πλευρό μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα

Η Οσμάνλι είναι μία ομάδα που σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια. Πως είναι προετοιμασμένος ο Ολυμπιακός για να το αντιμετωπίσει:

Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της, είναι καλή στις αντεπιθέσεις, με ταχείς εξτρέμ και μπορεί να βλάψει τον αντίπαλο. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Θέλουμε να κυριαρχήσουμε στον αγώνα, να εμποδίσουμε τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε εκμεταλλευόμενοι τα καλά μας στοιχεία.

Το καλύτερο αποτέλεσμα θα έιναι να νικήσουμε χωρίς να δεχθούμε γκολ. Αν το καταφέρουμε έιναι σημαντικό και για την ρεβάνς

Σχετικά Άρθρα

Back to top button