ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στροφή σε Μαρτίνς

Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, ο Ολυμπιακός οδεύει προς άλλες λύσεις, οι οποίες έχουν περιοριστεί σε δύο ,με τη δυνατότητα εμφάνισης κάποιας έκπληξης.

Οι Πορτογάλοι, μέσω της πάντα έγκυρης σε τέτοια θέματα “Record”  τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός μπαίνει πολύ δυνατά για να κάνει δικό του τον  46 χρονο προπονητή της Γκιμαράες, Πέδρο Μαρτίνς , ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του η οποία αξιώνει 1.000.000 Ευρώ για να τον αφήσει να αποχωρήσει.

Ποσό που δεν είναι ίσως απαγορευτικό, αλλά για ακόμα μία φορά οι Πειραιώτες κινδυνεύουν να μπούν σε κυκεώνα διαπραγματεύσεων κάτι που σημαίνει  ότι  θα υπάρξει καθυστέρηση.

Από την άλλη, η σαφώς πιο εύκολη λύση είναι ο Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος έχει μιλήσει με τους Πειραιώτες , έχουμε ξαναγράψει ότι υπάρχουν  αρκετά θετικές απόψεις σε κύκλους της διοίκησης  για τον εν λόγω προπονητή, αλλά προτεραιότητα έχει η λύση ξένου προπονητή.

Πάντως, ρεπορτάζ απο την Αργεντινή  ενέπλεκαν το όνομα του Χαβιέ Αγκίρε, προπονητή της Αλ Γουάχντα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,  και με τεράστια εμπειρία από την  Πριμέρα, ωστόσο  στο εν λόγω θέμα, οι τόνοι είναι ιδιαίτερα χαμηλοι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button