ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Στο Champions League Αστέρας και Ολυμπιακός!»

193400

Στην ευχή να προκριθούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, οι δύο ομάδες της καρδιάς του, προχώρησε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ιδιαίτερο και ξεχωριστό για τον ίδιο (σ.σ, όπως και για πολλούς ακόμη ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων) ήταν για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς το φιλικό της Κυριακής ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και το Ολυμπιακό (2-2).

Ο 25χρονος διεθνής Σέρβος μέσος των πρωταθλητών Ελλάδας, ο οποίος έχει γνωρίσει μεγάλες στιγμες αγωνιζόμενος και με τις φανέλες των δύο λαοφιλέστατων συλλόγων, σε δηλώσεις του, εξέφρασε την ευχή να τους δει αμφότερους να αγωνίζονται την επόμενη σεζόν στην φάση των ομίλων του Champions League

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς

-Για το ιστορικό φιλικό της Κυριακής: «Έχω πολλές ευχάριστες αναμνήσεις από εδώ. Για εμένα δεν ήταν ένα απλό παιχνίδι, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος, κυρίως λόγω του αποτελέσματος. Ήρθαμε εδώ για να γιορτάσουμε μαζί με τα αδέρφια μας και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

– Για το τραγούδι των Σέρβων για Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό: «Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούω, τότε έπαιζα στον Ερυθρό Αστέρα και τώρα είμαι στον Ολυμπιακό. Τώρα όμως είναι διαφορετικά, καταλαβαίνω τι σημαίνει. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα, να το ακούω να συμβαίνει. Είναι ιδιαίτερη η χημεία για ανάμεσα στις δύο ομάδες».

-Για το τι θέλει να ευχηθεί στον Αστέρα: «Η ευχή μου να καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους ο Ερυθρός Αστέρας μέσω της προκριματικής φάσης, όπως και για εμάς κάνω την ίδια ευχή. Αυτή η διοργάνωση είναι για ποιοτικές ομάδες και εμείς είμαστε ποιοτική ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button