ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο χειρουργείο ο Τιλί!

Απόσπαση τένοντα έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε ο άτυχος Γάλλος φόργουορντ του Ολυμπιακού και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις αναμένεται να μείνει για διάστημα τεσσάρων μηνών εκτός δράσης.

 

Η απίστευτη ατυχία που κυνηγάει τον Ολυμπιακό, απλά …  δεν υπάρχει!

Η κακοδαιμονία που κυνηγάει τους «ερυθρόλευκους τους .. χτύπης εανεπανόρθωτα με το … καλησπερα της νέας Ευρωλίγκα κι αφορά στην περίπτωση του Κιμ Τιλί.

Ο νεοφερμένος Γάλλος φόργουορντ τραυματίστηκε στην προθέρμανση της πρεμιέρας (!) κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του την Μπασκόνια και τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε την Παρασκευή (13/10), έδειξαν ότι έχει υποστεί απόσπαση τένοντα!

Γεγονός το οποίο αυτόματα σημαίνει ότι ο άτυχος παίκτης θα χρειαστεί άμεσα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και όπως εκτμοπύν οι γιατροί ο χρόνος αποθεραπείας του αναμένεται να φτάσει τους τέσσερις μήνες.

Σαφέστατα πρόκειται για μία απίστευτη ατυχία για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα στερηθεί για πολύ σημαντικό διάστημα των υπηρεσιών ενός πολύ ποιοτικού παικτη, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, με σκοπό να πλαισιώσει τον Γιώργο Πρίντεζη στη θέση «4»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι ο παίκτης θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Κιμ Τιλί υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών η οποία ανέδειξε απόσπαση του τένοντα μακρού προσαγωγού από την έκφυση του.

Ο Γάλλος φόργουορντ θα υποβληθεί σε χειρουργική αντιμετώπιση του προβλήματος του.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button