ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο τρίτο γκρουπ ο Ολυμπιακός

kae

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουν στην νταμπλούχο ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού το αποτέλεσμα της κλήρωσης του Euro Cup που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τον πρώτο τους αντίπαλο στο Euro Cup θα μάθουν την προσεχή Δευτέρα (27/6) τα κορίτσια της νταμπλούχου ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού!

Η κλήρωση της πρώτης φάσης έχει προγραμματιστεί για τις 11:30 το πρωϊ, και θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία με τις ερυθρόλευκες να τοποθετούνται  στην πρώτη περιφέρεια και στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας.

Η κλήρωση θα περιλαμβάνει συνολικά 40 ομάδες, χωρισμένες όχι μόνο βάση δυναμικότητας αλλά και γεωγραφικής θέσης.

Αξίζει να τονιστεί ότι μαζί με τις νταμπλούχες Ελλάδας της Ελένης Καπογιάννη έχουν τοποθετηθεί οι Ντιναμό Νοβοσίμπιρσκ (Ρωσία), PBC ΜΒΑ Μόσχα (Ρωσία) και Χόπτρανς Σίρενος (Λιθουανία).

Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας είναι οι: Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Σπάρτα και Μόσχα Ρέτζιον (Ρωσία), AGU Σπορ (Τουρκία) και η Γκουντ Έιντζελς Κόζιτσε (Σλοβακία) και στο δεύτερο οι Αλουίνβεντ DVTK Μίσκολτς (Ουγγαρία), Μακάμπι Μπνοτ Άσχοντ (Ισραήλ), PINKK Πέτσκι (Ουγγαρία) και ΤΤΤ Ρίγα (Λετονία).

Τέλος στο τέταρτο θα είναι οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν από τα προκριματικά, στα οποία θα πάρουν μέρος οι: Ιστανμπούλ Γιουνιβερσιτέσι (Τουρκία), PEAC Πεκς (Ουγγαρία), Τσεβακάτα Βόλογκντα Ρωσία), Ενισέι Κράσνογιαρσκ (Ρωσία), Πιεστάντσκε (Σλοβακία), Σάμσουν Τσάνικ Μπελεντιγιέ (Τουρκία), VBW Τσεκ Κέγκλερ (Ουγγαρία) και YDUBGD (Τουρκία).

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button