ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο στόχαστρο της Φιορεντίνα ο Φέισα

fejsa

Στα μεταγραφικά «ραντάρ» των «βιόλα» φέρεται να βρίσκεται ο διεθνής Σέρβος μέσος της Μπενφίκα και πρώην του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στα ύψη έχουν εκτοξευτεί οι μετοχές του Λιούμπομιρ Φέισα στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο» της Ευρώπης1
Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του πρώην μέσου του Ολυμπιακού με τη φανέλα της Μπενφίκα στο πέρασμα της τελευταίας τριετίας τον έχουν καθιερώσει στην συνείδηση της ποδοσφαιρικής ελίτ

Σε σημείο τέτοιο, όπου να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από τα πιο κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα ενημέρωσης την περίπτωση του 28χρονου διεθνού Σέρβου μέσου φέρεται να εξετάζει πολύ σοβαρά η Φιορεντίνα.

Συγκεκριμένα, το «firenzeviola.it» αναφέρει ότι τεχνικός των «Βιόλα» Πάουλο Σόουζα και η διοίκηση του συλλόγου «γλυκοκοιτάζουν» τον διεθνή μέσο και μάλιστα ποντάρουν στις πολύ καλές σχέσεις που έχουν με τη διοίκηση της Μπενφίκα, αλλά και στο γεγονός ότι γνωρίζουν και έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Φάλι Ραμαντάντι.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού έχει συμβόλαιο με τους «αετούς» της Λισαβόνας μέχρι το 2019, γεγονός που δυσκολεύει πολύ την υπόθεση του Σέρβου. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους για να δώσει τη συγκατάθεσή της η Μπενφίκα θα πρέπει να φτάσει στα γραφεία της προσφορά 35 εκατ, ευρώ, όση είναι και η ρήτρα αποδέσμευσής του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button