ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο Πρώτο Ειδικό Σχολείο ο Μώραλης

img_4330

Τη δυνατότητα να επισκεφτεί το πρώτο Ειδικό Σχολείο Πειραιά είχε ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης, όπου επαναλειτούργησε η πισίνα.

Το Πρώτο Ειδικό Σχολείο Πειραιά επισκέφτηκε την Τρίτη (24/5) ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, καθώς έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής Πειραιά και του Ο.Π.Α.Ν., λειτούργησε 16 χρόνια από την κατασκευή της, η πισίνα του σχολείου η οποία είναι προορισμένη για θεραπευτική κολύμβηση.

Τον κ. Μώραλη, συνόδευσαν η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Νίκος Γέμελος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλης Ταταρόπουλος και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Πειραιά κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος.
Ο κ. Μώραλης επιθεώρησε την εγκατάσταση και την εύρυθμη λειτουργία της πισίνας, ενώ παρακολούθησε την προπόνηση των παιδιών.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: « Με ιδιαίτερη χαρά ήρθαμε σήμερα στο 1ο Ειδικό Σχολείο Πειραιά, καθώς ένα πρόβλημα δεκαετιών, επιλύθηκε με συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά. Η πισίνα που υπάρχει εδώ για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες προκειμένου να προπονούνται και φτιάχτηκε πριν 16 περίπου χρόνια, δεν είχε λειτουργήσει ποτέ καθώς είχε κατασκευαστικά και λειτουργικά προβλήματα.

Καταφέραμε να έχουν τα παιδιά αυτή την παροχή, μετά από πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και του Ο.Π.Α.Ν., σε περίπου 45 με 60 μέρες. Ήρθαμε σήμερα εδώ, είδαμε τα παιδιά να είναι μέσα στην πισίνα και αυτό μας έδωσε πολύ μεγάλη χαρά.
Πιστεύω ότι άσχετα αν διανύουμε περίοδο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, όταν υπάρχει βούληση, θέληση και καλή συνεργασία όλων των φορέων, μπορούν να επιλύονται προβλήματα.

Ήταν ένα σημαντικό ζήτημα, γι αυτό και ήρθαμε να δούμε ιδίοις όμμασι, τα παιδιά να γυμνάζονται μέσα στο κολυμβητήριο και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό. Ελπίζω να έχουμε τη δυνατότητα, τα επόμενα 3 χρόνια ως Δημοτική Αρχή, να λύσουμε και άλλα τέτοια προβλήματα που χρονίζουν στην πόλη μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button