ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο… “περίμενε” το Κατάρ!

Ένας… κακός χαμός υπήρξε πριν από μερικές μέρες για τον Μάρκους Μπεργκ, με τα ΜΜΕ του Κατάρ να κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία του Σουηδού επιθετικού με την Αλ Αχλί.

Κάτι τέτοιο, για την ώρα, δεν ισχύει. Είναι γεγονός ότι ο Σουηδός έχει δεχτεί μία πολύ δελεαστική πρόταση από την ομάδα της Ντόχα και γνωρίζει πολύ καλά ότι τα λεφτά που του προσφέρονται στο Κατάρ, δεν πρόκειται να τα βρει πουθενά στην Ευρώπη.

Υπάρχει όμως ένα…αλλά και αυτό έχει να κάνει με την επιθυμία του να επιστρέψει στην «Γηραιά Ήπειρο» μετά την περιπέτειά του στην Αλ Αϊν.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν έχει στα χέρια του την πρόταση του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Κατάρ ωστόσο  τού προσφέρει σχεδόν τα διπλάσια, αλλά ακόμα δεν έχει δώσει τα χέρια όπως υποστήριζαν τα ΜΜΕ του Κατάρ

Ο Μάρκους Μπεργκ θα περιμένει ίσως καμιά δεκαριά μέρες ακόμη προτού πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, με τον Ολυμπιακό πάντως να «καραδοκεί».

Ο Σουηδός επιθετικός και η σύζυγός του δεν έχουν κρύψει την επιθυμία τους να επιστρέψουν στην Ελλάδα και μέχρι στιγμής από την Ευρώπη η καλύτερη πρόταση που έχουν στα χέρια τους είναι αυτή των «ερυθρολεύκων»!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button