ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο Λιμάνι της καρδιάς του ο Ντίμα!

13131193_10207816446903977_4532092523170088093_o

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ντίμα Φιλίποφ για έναν ακόμη χρόνο ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Με την φανέλα του Ολυμπιακού θα φιγουράρει οριστικά και αμετάκλητα και την επόμενη σεζόν ο Ντίμα Φιλίποφ!

Η κοινή διάθεση για επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας των δύο πλευρών διαδραμάτισε τον πιο καθοριστικό ρόλο για την ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης. Άλλωστε, ο διεθνής πασαδόρος και αρχηγός του Ολυμπιακού, εδώ και πολύ καιρό είχε εκδηλώσει την ζωηρή του επιθυμία να παραμείνει για πολλά ακόμη χρόνια στο Λιμάνι της καρδιάς του, αφήνοντας τους ανταγωνιστές του Θρύλου με την …όρεξη! Κάτι, που είχε τονίσει από την περασμένη εβδομάδα το Redaroume!

Το μεσημέρι της Τρίτης (10/5) η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την παραμονή του διεθνούς άσου για έναν ακόμη χρόνο.

Αναλυτικά:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.- Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ντίμα Φιλίποφ. Ο διεθνής πασαδόρος, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (www.osfp.gr) τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός μου έχει προσφέρει πάρα πολλά, το ξέρω και το αναγνωρίζω. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και τον μάνατζερ της ομάδας Νίκο Μαντούβαλο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Τη νέα χρονιά θέλω να κατακτήσω το Πρωτάθλημα μαζί φυσικά με το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ που αποτελούν τους στόχους του Ολυμπιακού αλλά και να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button