ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο δρόμο του νταμπλ

marin-11916

Έτοιμος να ριχτεί στην μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος είναι ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν τον Πλατανιά στο γήπεδο Καραϊσκάκη (19.30, OTE Sport 1) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του θεσμού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Πάουλο Μπέντο θα ξεκουράσει πολλούς από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές για ευνόητους λόγους και με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην μέση ακριβώς του αγωνιστικού “Γολγοθά”.

Έτσι λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να ξεκινήσουν με βασικό τερματοφύλακα τον Νίκολα Λεάλι, αριστερό μπακ τον Τάκη Ρέτσο και δεξί τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να βρεθούν οι Μπρούνο Βιάνα και Δημήτρης Σιόβας, με τον τελευταίο να επιστρέφει και πάλι στην αρχική ενδεκάδα. Το δίδυμο των χαφ θα είναι Μπουχαλάκης – Ρομαό ενώ σε ότι αφορά τα “φτερά”, αριστερά θα αγωνιστεί ο Μάριν και δεξιά ο Μανθάτης. Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ επιστρέφει ως δεκάρι ενώ η επιθετική αιχμή του δόρατος θα είναι ο Όσκαρ Καρντόσο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά και Πάρντο. Εκτός έμεινε για μία ακόμη φορά ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, που δίνει μάχη για να προλάβει την αναμέτρηση απέναντι στον Ατρόμητο το ερχόμενο Σάββατο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button