ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο Βελιγράδι οι Σταυρόπουλος και Μπαφές

 

Στην πρωτεύουσα της Σερβίας βρίσκονται ήδη ο Γενικός Διευθυντής και ο Τιμ Μάνατζερ του Ολυμπιακού, με τις πληροφορίες για μετάβαση των «ερυθρόλευκων» στην Αδριατικη Λίγκα να φουντώνουν

 

Αποφασισμένοι να κινήσουν όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες που αφορούν τη μετάβαση της ομάδας στην Αδριατική Λίγκα παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό!

Με την επιστροφή των Πειραιωτών, μετά το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Αναντολού Εφές, όμως οι Χρήστος Σταυρόπουλος και Χρήστος Μπαφές ταξίδεψαν εκ νέου με προορισμό το Βελιγράδι.

Συγκεκριμένα, ο General Manager της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μαζί με τον Team Manager της ομάδας, πήραν το επόμενο αεροπλάνο με προορισμό την πρωτεύουσα της Σερβίας, προκειμένου να σταθούν στο πλευρό της Εφηβικής ομάδας, η οποία αγωνίζεται στο Euroleague Basketball ADIDAS Next Generation Tournament.

Αυτή, βέβαια, μπορεί να είναι η επίσημη ενημέρωση που υπάρχει, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό η επίσκεψη των δύο ανθρώπων της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ να σχετίζεται με την πρόθεση του Ολυμπιακού να λάβει μέρο στην Αδριατική Λίγκα.

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button